San Fransisco

If your going to San Fransisco!

Jaa det ska jag göra. Jag har tänkt göra nåt som jag aldrig trodde att jag skulle våga göra, jag tänker försvinna. Fara bort från Sverige och lämna alla mina hjärnspöken här och börja om från början, ett nytt liv i ett nytt land. Det känns helt overkligt faktiskt, jag vet att man inte ska fly från sina problem men om man verkligen inte orkar ta tag i dem så kan det vara skönt ibland. Ja jag vet att problemen finns alltid kvar men konsekvesnerna är nåt jag kommer få leva med.

Den 4 januari lyfter jag från arlanda och då blir jag borta på obestämd tid. Klart som fan att jag har grym ångest av att bara lämna alla som jag älskar, min familj, mina vänner och mitt liv. Men jag känner att det är det bästa för mig nu, allt hade bara gått åt helvete om jag hade stannar kvar! Just nu har jag iallafall två månader kvar och jag ska njuta av den tiden och spendera den men dem jag tycker mest om. Även så finns en massa bus inplanerat och det ska bli skit kul om det blir av : )

Helgen var så jäävla rolig. Jag tror aldrig att jag nånsin haft så roligt : ) Fredagen var helt jävla värd! Det roligaste med allt är att jag inte ens har gjort nåt speciellt, bara umgåtts med folk jag tycker om!
Lördag var också helt okej, även fast den är ett minne blott : ) Det var skönt iallafall att få prata ut med nån som förstår och verkligen lyssnar på en! Undra vad jag hade gjort utan den människan i mitt liv, jag hade nog gått under.

Snart är det dags att pallra sig till jobbet, fy faan. Jag har verkligen ingen lust idag. Men det jobbiga är faktiskt att ta sig dit, när man väl är där så är det inte så farligt. Vi har ju roligt där iallafall : ) Men vi säljare vi är jäävligt speciella.

Jewel - Foolish games har riktigt etsat sig in på min hjärna. Lyssna på den!

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0