ensam

och uttråkad :/ hej mitt namn är caroline, och jag är vaaan!

idag har jag fixat klart skolan och på tisdag sa börjar jag pa Lake County College, haha. Jag känner mig inte direkt som en college människa för tillfället, men måste man så måste man, suck!

sen slöa som vi är och nte orka ta ämnen som vi faktiskt måste plugga til så blv det modern dans och capoeira. haha jag kommer döööööö! är det nåt som jag hatar så är det dans, usch usch. men får väl försöka att öra det bästa av situaionen, vi har iallafall en kille som lärare. han kanske är snygg : )

annars så händer det inte så mycket, jag jobbar fast jag jobbar inte, kul jävla jobb alltså. måste vara hemma och göra ingenting när jag istället hade kunnat göra en massa annat, som sagt. jag är van!

haha fick veta en ganska rolig sak igår, fast förts fick jag panik men sen när jag fick veta att han var rik så kanske man ska satsa, haha. han är ju faktiskt  söt och snäll : ) om jag nu någonsin kommer träffa honom igen : P för på nåt sätt ska jag allt bli rik! de är mitt livs mål! haha, storslagna planer och inte bara för mig utan för sige och nadra också.

sen börjas det smida fina planer nu inför hemkomsten i januari, australien det låter inte så illa? helt inte om jag baar behöver vaar hemma en vecka eller två : >) jag tror iallafall att det kommer blir klockrent!


och snart kommer mamma, pappa och mackan1 wihoo, jag längtar. fast innan det så händer en masa tråkiga saker, Angelica och mackan far hem igen, xisca, sandra :/ usch varför måste alla åka hem?


neeej nu ska jag muntra upp mig och gå och lga mig en lunch!

släpp mig fri, låt mig flyga från det här : )


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0