En manad?

Shit, tiden bara flyger fram har! Snart har jag varit har i en manad! Det kanns som att jag kom igar! Men inte gnaller jag, skont om tiden gar fort ibland! Jahapp, da var det alltsa bara 11 manader kvar av jobb! Eftersom jag har forsokt sa manga ganger att borja skriva lite mer i min blogg sa tankte jag ge de ett sista forsok, haha fast spela roll det ar anda ingen som laser den :P haha.

Den har helgen har varit helt kanon men en massa shopping och galenskap samtidigt som den vissa stunder har varit riktigt tung, men jag har forstatt att jag kommer att fa leva med bade gladje och sorg de har aret, det hor som ihop! Det ar sa javla svart nar man vill gora flera saker samtidigt!

Jag har verkligen traffat varldens underbaraste manniskor har och jag bor i en helt underbar stad, fast killarna saknas, men nagra har ju borjat visa sig :P Och aven fast jag far uppleva allt de har med mina nya vanner, sa hade jag sa garna velat visa allt for er dar hemma. Igar tex, tog Mikaela mig hogst upp pa berget och visade mig utsikten over bay area pa kvallen, det var sa vackert! Direkt sa borjade jag tanka oj tank om jag hade fatt visa de har at dem. Jag vill ata kakan och ha den kvar!

Idag har det varit riktigt skont, jag har legat i sangen hela dagen! Klockan ar snart fem och jag har fortfarande inte stigit upp, sa javla skont att bara ta det lugnt en hel dag, men det ar nar jag tar det lugnt jag borjar tanka och sa vidare. . . Men nu ska jag sluta gnalla bara for att jag ar helt pucko i huvudet!

Kanske om jag ska stiga upp, fara och hyra nan film, kopa lite glass och mysa med tacket :P Det later javligt bra tycker jag!

Och snaart kanske jag ska ga och gora min tatuering, hihi :) jag langtar!

Coldplay - fix you

Heey California!

Eftersom jag befinner mig nagra 1000 mil hemifran sa tankte jag att det kanske ar pa tiden att jag borjar anvanda mig av min blogg lite battre eftersom jag vet att manga har gnallt for att jag aldrig skriver nat om hur jag har det har, sa darfor tankte jag borja nu!

Jag ar en ganska dum manniska, jag kan inte gora nat annat an att bara skratta at mig sjalv. Forst har jag suttit hemma i Gallivare och varit sa radd att lamna allt och alla, sa ledsen att jag bara skulle sticka ivag och tankt att det skulle vara det dumaste jag gjorde, ojoj sa fel jag hade! Jag visste att det skulle borja slappa redan pa taget och sen pa planet, men att det skulle ga sa fort hade jag ingen aning om!

Sjalva tagresan var en resa for i sin egen klass, jag och sigge gjorde den oforglomlig som bara vi kan :)
Den gick snabbt och enkelt utan problem och det sa bara vips sa var vi i Stockholm! Dagen till ara spenderade vi pa arlanda dar vi fort gickoch kakade, traffade pa en massa ovantade manniskor och sen en annu mer ovantad manniska, Idol Markus! Och jaa, han ar HET!
Efter det motet kunde absolut ingenting forstora varan dag!

Val pa hotellet kunde ett fonster till duschen inte vara mer roande och vi garvade hela natten lang!

Uppe med tuppen pavag mot arlanda och planet som skulle ta oss till USA, dar traffade vi pa Linn som ar varldens finaste tjej! Flygresan tog 9 h och tro de eller ej, men det gick faktiskt ratt sa fort. For vi kan bara somvi kan:) haha.
Och nar jag val borjade tanka palanet sa insag jag att jag inte alls langtade hem speciellt mkt, jag hade ju knappt tankt pa det. Men det var val det jag visste!

Val framme i USA var det varmt och skont, vi fick satta oss i en bil och aka i en timme till innan vi var framme pa hotellet, dar vi skulle vara i 4 dagar!  dagarna gick fort och sjalva hojdpunkten pa den tiden var kvallen vi for in till New York!

New York var helt javla underbart! Jag trivdes sa bra dar bara den lilla stunden vi hann vara dar, vi var pa Manhattan, dar vi sag julgranen, var uppe pa rockafella center 70 vaningar upp :P, sen var vi pa time square och det var sjukt hur mycket lysen det var dar. wohooo. Men jag njot bara av att sta dar! Vi var och kollade pa frihetsgudinnan, ground zero(WTC) och mkt mkt mera! New York var great!

Men allt maste ju en gang ta slut och jag Linn o Emelie var tvungen att splittras, Sigge for till Chicago,Linn till Washington DC och sjalv sitter jag har i california, i San Fransisco! Och aven fast det var svart for mig att hoppa in i bilen och fara ut mot JFK utan Sigge och Linn sa visste jag att det har kommer bli riktigt riktigt bra! Och hur ratt hade inte jag? Nu sitter jag har i mitt rum hemma och jag kannermig verkligen hemma, det har ar mitt hem det narmsta aret och jag trivs sa javla bra! Jag har traffat jatte fina vanner och min familj ar helt underbar! Sa nu har jag borjat mitt nya aventyr och det hade inte kunnat vara battre! For hur hemskt det an var nar jag fortfarande var hemma sa var det vart det! Visst saknar jag alla dar hemma, men jag tanker inte pa det sa ofta! Det blir lattare sa, och ni vet att jag saknar er!

Men det har aret kommer bli ett javla bra ar skulle jag tro och ni far mer an garna komma och halsa pa!
Och om inte, sa hor garna av er iallafall!

Nu ska jag ata frukost och sen ska jag satta mig i solen ett tag!

Nytt år & nya äventyr!

Året 2006 är nu över och vilket år det har varit, det har varit jobb, resor till gamla resmål och även till nya. Vänner har flyttat och nya har kommit, det har varit galna fester både hemma och utomlands, skumpartyn och en massa galna grejjer! Men ändå kan jag summera det här året som ett jävligt bra år, och nu känner man vem som verkligen är ens riktiga vänner! Och som jag kommer sakna er!

2007 är då här nu och det innebär en massa nya roligheter och äventyr. Mitt äventyr börjar redan imorn när jag sätter mig på tåget och far iväg mot mitt livs äventyr. Men det är tungt, riktigt tungt att lämna den trygga tillvaron som jag har här i Gällivare, för hur mycket jag än kan hata det ibland så är det fortfarande här som jag är född och uppväxt. Det som känns allra mest det är att lämna hela mitt liv bakom mig och börja om på nytt, lämna min familj och alla mina underbara vänner! Det är riktigt tungt faktiskt, och även fast ni säger att ni finns kvar och att ni ska komma och hälsa på så är det riktigt riktigt tungt att lämna er, för ni har gjort så starka intryck på mig och det är hemskt att lämna er! Men ni betyder allt för mig, det ska ni veta! Även fast jag kan blir lite sur ibland och slå vissa av er : )

Ja mitt äventyr och mitt år kommer alltså fortsätta i San Fransisco, Californien, USA. Det är inte ens ett dygn kvar tills jag åker härifrån. Men jag vet ju hur jag är. Så länge jag är kvar här bland alla människor som jag tycker om så är det jätte jobbigt, men när jag väl sitter på planet på torsdag och klockan är 10.40 och vi lyfter, då vet jag att det släpper. Det är alltid så. Samma imorn, bara tåger börjar rulla och klockan har slagit 19.50 så vet jag att jag är på väg och då blir det genast lite bättre. Haha jag är en ganska komplicerad människa. Men så är det ibland!

Nyår var faktiskt helt okej, jag ska inte ens försöka förklara för jag fattar inte det själv. Men även fast det var hårda ord och tårar så slutade det bra, och jag fick fira det nya året med mina närmaste!
Nej nu är det dags för mig att sluta sitta och tycka att allt är hemskt och istället blicka framåt, försöka få ser det sista i resväsken och ge mig av!

Jag kommer verkligen sakna er allihopa och jag hoppas att ni inte glömmer bort mig helt iallafall!
Det finns inga bättre än er!

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0