sjuk.

Okej, eftersom jag inte har varit  och blogga sa mycket pa senaste har jag inte heller last lite vad andra har skrivit. men nu har jag faktiskt uppdaterat mig lite om vad som hander dar hemma? eller hemma och hemma? det har ar ju faktiskt hemma? whatever. hur som helst sa fick jag en liten vink dar att jag gnaller for lite. okeej. dags att gora nat at det du, nu ska du fa hora pa gnall salomon :P

jag ar sjuk, jag har ont i ryggen, i nacken, i fotterna i tanden i huvudet oooverallt! jag har sa ont ont ont. forst sa kom det i fotterna nar vi knallade runt i hela chicago, tanden har varkt i felra veckor, den ger mig huvudvark. min rygg haller pa att ta livet av mig. jag ar less. har legat och matt daligt i tva dagar. blaaa.

neej jag ids nog inte gnalla mera, inte min grej. eller?

den har helgen har spenderats med en massa turistande eftersom allas var kara sandra har besok fran sin familj. vi har varit uppe i seras tower, 103 vaningar upp. gatt runbt hela chicago, markt att huset vinglade, atit shoppat och skrattat! jag tror inte jag har skrattat sa mycket pa lange, men det gar nog sa nar vissa presoner helt enkelt levet for hogt upp for att horas vad som sags.

nar jag gick inne i chicago sa fick min hjarna en liten tankestallare. jag borjade tanka, gud vad kul att bo har. men sa kom jag pa. det gor jag ju. vad gnaller jag om?

jag har redan borjat fa paniken for nar jag kommer hem. inga skyskrapor, ingen starbucks, cheesecake, affarer, absolut ingenting! jag kommer do, helt enkelt. for har far jag uppleva livet fran bade den samre och battre sidan.

pa tal om det, jag ar sa grymt less pa jobbet ibalnd. min yngsta haller pa att ga mig pa nerverna, men jag haller ut.
men det har faktiskt varit skont attt vara sjuk. har legat och sovit i tva dygn ungefar.

det ar val det mesta som hander i mitt liv.,
btw jag hatar forsoakringar och allt tjorv med det. javla amerikanre kan ingenting. och jag vagrar leva med min smarta langre! aaaah!

har nott klart hela sasongen av OC 3 nu och om tva veckor slapper dem 4:e. iih : ) jag ar en OC nord.
och adam brody, snygg. jepp.

tur att vi ska ta ett besok till Los Angeles och Hollywood snart da :P

och snart kommer angelica och mackan. som jag langtar!


Kommentarer
Isso


vad jobbigt att du har varit sjuk=/ Jag träffade dina päron igår som informerade mig lite om hur du har det. Det är så kul att du har det bra! Ja, allt är sig likt här tyvärr.. Det går helt sjuka rykten och jag är så less på den här stan så jag håller på att avlida. Saknar dig verkligen vännen! och snart äre sommar och jag tänker på hur kul vi hade i Sammakko förra året:)en liten uppdatering: jag har uppkörning på torsdag så då får du hålla tummarna!! Jag ska meddela direkt hur det går. Ha det så bra gumman! Puss&Kram

2007-05-20 @ 00:12:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0