And I want these words to make things right
One night, yeah, and one more time.


Thanks for the memories.

hey hey hafjell ;)

haha, egentligen så vet jag inte ens hur jag ska börja skriva. för hur mycket jag ens försöker så kommer jag inte ens få med hälften av alla galna saker som faktiskt ´hände. Det var en galen resa, med galna folk och galna kommentarer.

det började en fredag morgon, packade väskan och drog ner på jobbet jag tror aldrig att de har varit sån bra stämmning på jobbet som det var den fredagen. haha helt sjuk, alla var på humör och väskorna packade med en mängd alkohol, vissa hade faktiskt med snowboard o skidor men de var inte såå många :P marius hade med boomblastern och musiken var laddad. tror aldrig att en dag gått så segt på jobbet. folk sprnag runt hela tiden, till affärerna o till polet och klockan fyra var det dags för avfärd från aker brygge mot hafjell :P

vi hann inte ens sätta oss på bussen innan flaskorna korkade upp :P och vilken resa, haha. vi sjöng, och skrattade och drack hela vägen upp.  efter nån timme var vi framme i lillehammer o då fortsatte resan 20 mn rakt upp på fjället till gaiastova vart vi skulle bo :P

väl framme fortsatte festen i partystuga 5a och jag är glad att jag inte bodde i den stugan, haha. där samlades hela telio och vi har suttit och pratat allvar, skrattat lyssnat på väldigt många raggningsrepliker, dansat och självklart bara sjukat oss. haft alkoholekar haha.

kvällen fortsatte sedan till Gaiastova utestället och det tog tid att hitta de, för det var snöstorm och kom säkert en meter snö den natten, vilket maria fick uppleva väldigt bra när hon skulle hem på natten/morgonen ;)

n'är vi väl hittade dit så fortsatte festen, även fast det var några sura miner under kvällen, hm. men de löste ju sig också väldigt bra sedan. bättre än förväntat faktiskt :) men det är en annan lång historia.

lördag morgon, jag tror inte att de var många som ville kliva upp då, emn jag och mara satte oss i soffan och myste tills vi tog på oss kläderna och tog os ut i snön. vi hade absolut noll koll på hur det såg ut där uppe, och vi fattade absolut ingenting om hur backarna låg och det tog oss några timmar innan vi hade klurat ut att vi faktiskt var högst upp och backarna låg nedanför oss ;)

försökte äta lite mat när jag får ett samtal från marius, han hade stått på snowboard och skulle komma och möta oss. efter många om och men så hittade han oss och han var så full. då kom kommentarerna, det var snö upp i tamen, köra på barnfamiljer i backen, jägerfukost. det var bara början på allt, jag, maria, william och marte fick skratta gott i en timme till hans historier. sedan fortsatte vi alla ner tll partystugan och festen fortsatte.

den kvällen samlades vi alla på utestället och telio har rockat lös på dansgolvet ass, haha. jag och vebjörn vi slog nog alla rekord och många hemligheter har kommit ut. det går inte o dölja nåt för länge. men nnan vi for ut så fick vi två timmars underhållning från M som var drita, och säker på att hon var i rätt stuga, men fick sig en lten chock när hon var  fel stuga och fel säng. haha.

den var en riktigt fyllekväll och natten var ännu bättre med kommentarer som, m - hjälp hjälp jag har en A under täcket ring K. J- kan du bekräfta att pupperna er innanför täcket, M- kan du bekräfta de? M- jaaag nei det er ikke jeg som ska bekräfta de :P och så fortsatte de.

söndag morgon, vaknade av alam och folk som skulle till frukosten, neei var de enda jag tänkte och drog täcket över skallen. och det var många samtalsämnen under frukosten fick jag höra sen.

nei solbriller på och ut för att sätta mig och vänta på bussen. det var en skakig bussresa hem minst sagt och jag o marius hade det jävlgt roligt. men så tyst som det var på bussen då, det går inte att beskriva. man hörde varenda viskning :P vi var alla  väldigt bra form ;)

väl hemma stupade jag i sängen mycket nöjd efter en helt otrolig helg!

bildbevis finns, det kanske kommer en vacker dag om vi censurerar de litegrann ;)

men hafjell med telio, det är ett bra jävla minne ass.

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0