The dirt

För mycket har hänt sen sist jag skrev och om jag ska berätta allt om det så får jag hålla på i flera timmar, så jag skiter in det : )

Lite kort så har det mest vart jobb, efterfester, slims bordell ( värt att berättas om, men det kommer fler tillfällen), mys med tjejerna och sjukskrivning.

Jag har varit sjukskriven i snart en månad och jag har absolut ingen koll på nåt. Jag har en otroligt fuckad dygnsrythm och när jag väl sover så kan jag blås på i 18 timmar som vi har fått bevisat :P

Eftersom jag inte kan sova idag heller så tänkte jag helt enkelt skita i det och kanske vaka istället, så kan jag lägga mig tidigt imorn och få en nattssömn. Låter inte det som en bra plan kanske?

Nu när jag har varit sjukskriven så har jag haft en jävla massa tid att göra saker som jag annars inte gör. Krypa upp i soffan men bra musik, lite kaffe och en bra bok under täcket tex.

Den senaste veckan har mitt liv bestått av boken "The Dirt" skriven av Mötley Crüe. Vilken jävla bok, jag har knappt kunnat slita mig från den och det var nästan med tårar i ögonen som jag läste sista sidan.

Det är ingenting som inte kommer fram i den boken, det är verkligen den riktiga sanningen bakom hela deras framgång, hur dem bildades och hur dem har varit som band och som personer.

Jag har aldrig varit nåt sort Mötley fan, men visst tycker jag att dem har gjort mkt bra musik och så. Men nu när man har läst den boken, gud vad man hade vela vara med under den tiden och verkligen se hur illa allt var. Jag blev sjukt sugen att se en konsert med dem. Kanske man måste?

Jag hoppas iallafall att det kommer en fortsättning snart på den boken för just nu känns mitt liv helt tomt när jag har läst ut den. Kan nog vara den bästa boken jag någonsin läst.

Annars så längtar jag så sjukt mkt till på lördag för då blir det fest hos oss. Eller uppe hos Ronja och dem men vi bor ju typ tillsammans känns det som, så jag räknar mig själv dit : )

Specialgästen för helgen kommer att vara Evelyn och som vi längtar efter henne. Hon kommer in direkt från Borran på torsdag och då blir det öl för fulla glas.

Sen så ska det bli sjukt kul att gå ut, jag är aldrig ut eftersom jag jobbar varje helg men nu är jag sjukt taggad : ) Måste ju hinna på Yatzi också, sen så blir det mest troligt efterfest hos oss om inte diselmannen kommer redan på förfesten ;)

Nej, vad ska man göra klockan 7 en onsdag morgon, städa kanske?

Sen så ser jag fram emot att Jossi och Mallan ska komma och hälsa på oss nu i mars, wohoo. En massa att se fram emot, sen Ayia Napa i Maj. En skön resa med hela släkten 2 veckor. GÖÖTT!

Nu får det vara nog för denna gången, börjar få skrivkramp.

Men om ni inte har läst The dirt så tycker jag att du ska göra det på en gång, du kommer inte ångra dig.

Nu ska jag ta tag i mig själv och göra nåt vettigt :P

Sen så närmar sig påsken runt hörnet och det är med lite pirr i magen jag tänker på det :)


Kommentarer
Lina

Du är inte den førsta som skriver att den är så bra! Madde prata om den jämt før! =)

Jag ska låna den av henne..hihi..Puss

2009-02-12 @ 16:13:40
URL: http://monroy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0