Kvinnosyn?


Jag sitter och läser en debatt på familjeliv. Brukar ofta sitta och läsa om saker som har med graviditeten att göra, men såg att det låg nåt under hetaste debatter som fångade min uppmärksamhet.

Det är en kille som har skrivit in och det han skriver får mig verkligen att fundera om folk verkligen kan vara så dumma i huvudet och ha sån kvinnosyn, eller är han bara ute efter att provocera?

Det funkade iallafall på många.

Om det är så att han verkligen tycker och tänker så som han skriver så ska han vara glad att det inte är jag som är hans flickvän, för den killen hade inte haft sina pungkulor kvar efter att jag hade vart klar med honom.

Det seriöst äcklar mig att det finns folk med sådan kvinnosyn.

Hur kan man gå in med en sådan attityd och verkligen försöka trycka ner en kvinna så lågt.

Se själv:

http://www.familjeliv.se/Forum-9-202/m54107746-1.html

Vad tycker ni om det som han skriver och säger?


Kommentarer
JOHANNA§

HALLÅ!...jag tänkte så här.. kanske kan ringa ändå, även att det blir dyrt för, vi har ju seriöst inte snackat på HUR LÄNGE??.. hur dyrt kan det bli? Eller!! har du skype??? .. sök då bara på mitt namn.. eller.. så skriv till min mail.. du vet.. eller msn.. det LUSTIGA är att jag tänkte exakt på samma sak, IGÅR..Har tänkt på dig, skickat goa tankar och hoppats att allt är bra.. Så.. det är väl dags å höras va??Förresten.. kollade in länken.. måste säga att det var överraskande, den killens inställning.. men.. så får han väl säkert tampas med karma, senare..KRAM!!! JÄTTEKRAM!

2010-08-27 @ 11:51:48
URL: http://johannakult.com
Tommy

Du har fått en blogg award! Følg linken for og se mer!http://meanblog.us/tommyjohnsen/2010/08/27/39/ELsker deg pus!

2010-08-27 @ 22:32:49
URL: http://www.meanblog.us/tommyjohnsen


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0