less. . .


Fy fan vad jag är less nu. Jag har så ont så ont. Okej, jag kanske inte ska gnälla, för det finns folk som inte ens kan få barn men nu är jag bara less.

Har ett konstant tryck ner mot kissblåsan och bäckenet som gör att det känns som att hela jag ska rinna ur mig så fort jag rör mig. Jag kan knappt gå ibland för att det trycker så och benen viker sig under mig. Känner mig som en 90 årig tant som behöver rullator/rullstol.

Nästan varje dag nu har jag så ont att Tommy måste dra mig upp från sängen och soffan för att jag inte klarar att komma upp själv, och att sen ha fruktansvärd foglossning på det gör inte mitt liv bättre. För att på det har fruktansvärt svårt att andas för att det ligger en sjövild bebis och trycker mot mina lungor, som gör att jag har sträckt mig i magen för att få luft.

Men nej, jag är inte bitter. Ska sluta gnälla. Kommer säkert att ha glömt bort allt om några veckor.

Men jag försöker att psyka ut våran bebis, om nu det går. Om två veckor kan hon få komma  ( eller han, men chansen är inte så stor för det ) max om 4. Och om hon inte har kommit innan det, så åker jag in på Ullevål och kedjar fast mig och vägrar åka därifrån innan bebisen är ute.

Vi får hoppas att bebisen har gått in i samma födelsemodus som Tommy, som tror att den kommer varje gång jag stönar till och viker mig av smärta.

Det är förresten en stor bebis vi ska få, nu väger hon 2900 och beräknad födelsevikt är 3700, plus att hon verkar vara längre än genomsnittet. Vi får väl se när hon kommer ut : )

Håller på och ska packa BB väskan nu också. Lika bra att göra bort det. Har ändå inget annat för mig.

Nej nu ska jag mysa med min man framför tven.
Kommentarer
Lina

fan va jobbigt gumman!

Hoppas hon kommer snart då! =D

2010-08-17 @ 12:57:34
URL: http://monroy.blogg.se/
Lina

haha! Jaa,,, hihi,, kommer gärna på bullar nån dag! =P

2010-08-18 @ 10:08:26
URL: http://monroy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0