Mina syskon

 

Jag har bara ett syskon och det är min lillebror Marcus.


Marcus föddes 94 och är idag 16 år gammal. Dvs att han är 7 år yngre än mig, och jag måste säga att det är lite trist. Det känns som att jag missar så mycket i hans liv eftersom jag flyttade hemifrån när jag precis hade fyllt 19.


När jag var yngre så önskar jag också att han hade vart äldre så man hade kunnat leka med honom. Men jag har vart stolt över han sen den dagen han föddes. Det är min lilla guldklimp.


Jag älskar min bror väldigt mycket och det ska bli så kul att flytta hem och få umgås med han nu när han är lite äldre. För nu är det svinkul att följa hans utveckling.


Älskar dig min bror! : )

Dag 10

 

Ja, vilken kategori. Jag tror inte att nån bryr sig speciellt mycket vad jag har för kläder.


Men eftersom det är morgon så skriver jag vad jag hade på mig igår.

Då hade jag svarta byxkor, underkläder, ett linne och en tröja. Men när jag var ute så hade jag halsduk, ,mössa och jacka också : )

Min tro

 

Okej, jag kanske fuskar lite och inte orkar skriva precis varenda dag, men hallå kom igen. Jag har en liten bebis. även fast hon är världens snällaste så har jag inte alltid tid.


Sen hade det ju vart kul med en kommentar eller två. Kanske lusten att skriva kommer tillbaka. . .


Jag ska alltså skriva om min tro. Hm, jag tror inte på gud eller nåt sånt. Så det skippar vi helt. Det jag tror på det är ödet. Fast ändå inte. Det är lite kompilcerat, och att skriva ner det blir bara att ordbajsa så nej.


Jag tror på ödet, fast ändå inte!


Mer än det har jag egentligen inte att sägaDag 01 - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ett ögonblick . . .

 

Jag satt och funderade lite om olika saker som man har upplevt, för jag ser att det här kategorien kommer igen. Men det fanns lite olika att välja mellan. Men jag har valt att berätta om det största ögonblicket i mitt liv. Och det är självklart dagen då min älskade dotter kom till världen.


Den 14:e september 06.49 föddes våran dotter Lea Madeleine Ärlebrand Johnsen och när dem la upp den lilla krabaten på mitt bröst så brast det för mig. Jag hade min älskade T bredvid mig som kramade om mig han och hans ögon var glansiga. När han tittar på mig och berättar hur duktig jag var och när jag tittar ner och ser henne ligga och snosa mot mitt bröst. Det var det största ögonblicket i mitt liv.


Just då befann jag mig i en bubbla, jag fattade inte hur man kan skapa en så underbar liten varelse och som har levt 9 månader inne i magen. Och nu mitt i allt låg hon där. Världens finaste. Och den lyckan som jag kände då. Ingen kan någonsin ta den lyckan från mig. Det var magiskt. Och sen när hon tittade på mig med sina stora ögon. Jag får rysningar i hela kroppen bara att tänka på det : )


Jag älskar min dotter över allt annat på denna jorden tillsammans med T. Och det tror jag var hans stora ögonblick också om jag får gissa : )Min bästa vän

 

Nu är jag så lyckligt lottad att jag inte bara har en, men flera bästa vänner.


Men om jag ska skriva om en så får det helt enkelt bli Emelie.


Vi har vart bästa vänner i så många år att jag inte ens kommer ihåg hur många år det är : P haha.

Hon har alltid ställt upp för mig, i vått och tort. Och vi har delat och upplevt mycket tillsammans.


Basket, killar, livet, USA, Cypern, frankrike, turkiet, grekland  är bara en liten blandning av alla galenskaper vi har hittat på. Men jag kan garantera att vi går all in varje gång och har lika kul :  )


Och även fast vi idag inte bor nära varann och inte pratar lika ofta. Så vet jag att hon alltid finns där när jag behöver henne :  )Min dag

 

Det här skulle egentligen varit publicerat igår. Men ni får det helt enkelt nu.


Min dag igår så har jag inte gjort så fruktansvärt mycket. 


Eftersom det var så kallt så man knappt ville sticka ut tån från täcket så var vi hemma hela dagen och myste. Kollade lite skidor på morgonen, pratade med mamma och pappa. Busade med Lea, slappade. Sen så trotsade vi kylan och gick ner på affären och handlade mat.


Hem, åt, kollade så mycket bättre. T bakade bröd. Myste. Sov : )


Det var väl ungefär det som hände igår.

Vad är kärlek?

 

Kärlek för mig kan vara många saker. Du kan känna kärlek för din familj, dina vänner, eller en sak. Och sen så kan du känna kärlek för din pojkvän.


Kärlek kan också vara en härlig känsla, eller så kan det göra ont.


Om jag ska prata om kärlek just nu så är det T jag tänker på. Men när jag ser på våran dotter. Då är det KÄRLEK med stora bokstäver. Hon är allt för mig. Mitt liv.


Just nu ligger och och pratar här bredvid mig och det värmer så mycket i mitt hjärta. Ett leende från henne får mig att smälta.


Det kallar jag kärlek!


Men som sagt, du kan ha kärlek för så mycket annat. Men det orkar jag inte ens nästan börja förklara.


Kärlek är för komlicerat för det.

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0