Ett ögonblick . . .

 

Jag satt och funderade lite om olika saker som man har upplevt, för jag ser att det här kategorien kommer igen. Men det fanns lite olika att välja mellan. Men jag har valt att berätta om det största ögonblicket i mitt liv. Och det är självklart dagen då min älskade dotter kom till världen.


Den 14:e september 06.49 föddes våran dotter Lea Madeleine Ärlebrand Johnsen och när dem la upp den lilla krabaten på mitt bröst så brast det för mig. Jag hade min älskade T bredvid mig som kramade om mig han och hans ögon var glansiga. När han tittar på mig och berättar hur duktig jag var och när jag tittar ner och ser henne ligga och snosa mot mitt bröst. Det var det största ögonblicket i mitt liv.


Just då befann jag mig i en bubbla, jag fattade inte hur man kan skapa en så underbar liten varelse och som har levt 9 månader inne i magen. Och nu mitt i allt låg hon där. Världens finaste. Och den lyckan som jag kände då. Ingen kan någonsin ta den lyckan från mig. Det var magiskt. Och sen när hon tittade på mig med sina stora ögon. Jag får rysningar i hela kroppen bara att tänka på det : )


Jag älskar min dotter över allt annat på denna jorden tillsammans med T. Och det tror jag var hans stora ögonblick också om jag får gissa : )

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0