Kära bebis!


Äntligen har du fått dig ett namn. Eller egentligen så har du haft ett namn väldigt länge om du är en pojke. Men tack vare din pappa så har du nu också ett flicknamn som vi alla är överrens om, iallafall nästan :  ) Lite bråk har det varit angående stavningen. Men nu är det bestämt!

Jag tror till och med din mormor är nöjd. Och det är inte illa med tanke på att vi har sågat hennes förslag. Fast enligt henne själv, så fick hon sista ordet. Haha

Så nu kan du egentligen bara komma ut om du vill, eller vi väntar några veckor till. Men du börjar bli tung och sparkar sönder min pissblåsa. Det får du jätte gärna sluta med, och revbenen vill jag också ha kvar ett tag till tack : )

På torsdag så ska vi och titta på dig igen. Kanske men bara kanske vill du visa vad du är den här gången? Fast jag har nog lärt känna dig, du är en luring. Så jag hoppas inte på för mycket.

Fast kanske du inte ska sparka på den staven den här gången och ligga lite still så att du inte ger sköterskorna lika mycket problem som sist. Men bara om du är snäll : )

Tur för dig att du har en pappa som är händig. Han har byggt ihop en säng till dig.Och när han ändå höll på så fick du ett skötbord också :  )Det färdiga resultatet blev att jag nu har din säng bredvid mig i sovrummet och ditt skötbord står nu färdigt på toan och bara väntar på att du ska komma och använda det. Men badbaljan nedanför så du kan plaska runt : )Så nu har du det. Ska bara fixa allt annat som du behöver.

Men nu ska jag vara snäll och gå på posten för din pappa.

Men tills nästa gång vi ses.

Hejdå!

Nu börjar nedräkningen


Nu går vi från tresiffrigt till tvåsifrigt :  )


Du är på dag 180 av 280. (64,3%).

Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 4 fulla dagar (v25+4).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 19 sep 2010
Du har 100 dagar kvar till beräknad förlossning.

-

100 dagar ja. Shit! Tiden bara flyger fram.

Jag tycker att det var igår som strecken gjorde ett plus, att det var igår mina vänner for ut och reste jorden runt. Men nästan alla har kommit tillbaka, iallafall till Sverige. S är här igen, A kommer snart förhoppningsvis : ) R har jag också hunnit med och träffa, men hon skulle ju iväg så snabbt igen : P

100 dagar. . .  jag kom ihåg när vi räknade ner till studenten, eller om man skulle ut och resa. Det är ju bara lite mer än 3 månaderna och varje gång så tycker jag att tiden bara har sprungit iväg och vips så stod man där i sin vita mössa och sprang ut från skolan, eller så låg man på stranden i ett varmt land. Ska det gå lika fort nu?

Nu är det 4 år sen jag tog studenten, tiden går fort. Tänker ofta på allt jag har hunnit på dem 4 åren. Vissa gången så känns det som att jag inte har gjort nånting, medans andra gånger så känns det som att jag har faktiskt gjort en hel del. Och jag har en ro i kroppen som jag inte har haft förr.

Nu skulle jag egentligen ha varit i Gällivare och sett när mina kära bror går ut skolan. Tänk att han också har blivit så stor att han går ut nian. Han har alltid varit så liten i mina ögon eftersom han är så mycket yngre än mig. Men han börjar seriöst bli stor nu. Sen så har han tydligen världens finaste tjej och det värmer i mitt hjärta. Han förtjänar det. Jag hoppas att hon också kommer till sommaren så att jag får träffa henne : )

Nu till helgen eller nästa helg så kommer Tommys dotter hit, det ska bli mysigt så får vi hoppas att vädret håller i sig och att vi kan fara en dag på tusenfryd och åka karuseller. Fick veta idag att jag har specialpris dit och får faktiskt åka några karuseller :  ) yeah!

Sen om några veckor så kommer mamma och pappa så det ska bli jätte kul, eftersom jag träffar dem allt för lite.

Har tänkt väldigt mycket på det nu på senaste. Det har gått ok förr, men har alltid tyckt att jag träffar dem för lite. Men nu efter att vi fick veta att vi ska ha en bebis, så är det verkligen alldeles för lite att träffa dem så sällan. Det känns som att dem missar allt och det vill inte jag. Jag vill att vårt barn ska ha en alldeles underbar relation med dem och det går inte när vi bor här.

Men Tommy har sagt att vi kan flytta, jag funderar på det. Kanske? Det blir kanske inte Gällivare, för jag vill plugga. Men Luleå? Vi får se vad tiden visar. Vi hinner ju tänka mer på det sen.

Det hade faktiskt vart skönt. Jag har sagt att jag inte vill bo där uppe mer, men allt förändras när du ska få barn. Hela min livssyn har blivit vänt upp och ner och omskakad några gånger. Jag prioriterar väldigt annorlunda. Och som pappa alltid har sagt vänta och se.

Och ja, även denna gången hade han rätt!

- C

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0