Den eviga längtan och väntan fortsätter...


Och så kom dagen jag har väntat på
. Kanske att vi idag skulle få veta om våran lilla sjövilda busunge var en pojke eller en flicka. Haha, jag skrattar åt mig själv när jag tänker på det. Hur kunde jag vara så optimistisk.

Nejdå, det var knappt så att dem fick mätt den lille rackaren, för han/hon busade på som bara den. Snurrade runt, slog lite volter, sparkade, flyttade på sig så fort dem skulle mäta. Fick iallafall bekräftat att det var en liten sjövild galning där inne : ) Barnmorskan bara skrattade när hon försökte mäta och bängla. Hon höll nästan på att ge upp.

Sen den här fina ultraljudsstaven som dem håller mot magen, den ville busisen försöka sparka bort från insidan, så hon var tvungen att hålla ner den ganska hårt för att den inte skulle flytta på sig. Rackarunge. Jag tror den brås på mig, haha :  )

Men den växer på bra iallafall tycker barnmorskan, allt såg fint ut. Och jag hade fortfarande mycket fostervatten kvar, så jag behöver inte oroa mig för det ännu. Jävligt skönt. Har gått och tänkt mycket på det där så det är skönt att veta att jag hade normalt med fostervatten efter min lilla tur i Molde.

Enligt henne så var jag i vecka 24+0 idag, alltså går jag in i vecka 25. Och jag är så förrvirrad för alla säger olika hela tiden. Och det stämmer heller inte med när jag är beräknad, för då måste det bli tidigare. Men jag antar att den kommer när den kommer : )

Jag lyssnar nu på den sista och utgår från att jag är i vecka 25 idag :  )

Ska tillbaka på tillväxt kontroll om 4 veckor så kanske vi får veta det då? Haha jag tvivlar starkt, men man kan ju hoppas :  )

Det var synd att Tommy inte kunde vara med idag, så hade han kanske förstått vad jag menar när jag säger att det slår volter i min mage och att det känns som att åka berg och dalbana. Men han kanske kan följa med nästa gång om jag har tur. Tycker att han också ska få se hur det ser ut, vårat fina lilla mirakel :  )

Han var nog ganska spänd när jag ringde idag och skulle berätta, men skrattade gott när jag sa att bebisen visade rumpan åt mig när dem skulle kolla könet.

Nej, nu frukost.

- CKommentarer
Ellinor

Hahaha! vilken liten vilding du bär på då! :)) Vad himla festligt! jag tror det är en lite tjej! med så där mycket girl power måste det ju vara det ;) hoppas du har en toppen dag! kram

2010-05-27 @ 21:15:44
Carro

haha jag vet, mamma tror den har adhd. men det tror inte jag : ) haha alla tror att det är en tjej, förutom tommys mamma. hon tror att det är en kille. vi får väl se om vi får veta det om nån vecka, eller så inte : )

2010-05-28 @ 12:41:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0