Min man är underbar...

Tommy är helt underbar, det bästa som finns.

I flera dagar har han väckt mig med att frukosten är klar och att det bara är att kliva upp och äta, han lagar mat och tar hand om mig när jag mår dåligt, och han håller om mig på nätterna när jag är rädd.

Just nu så fick han ett ryck och städar hela lägenheten. Jag som tänkte överraska honom till veckan och göra det, men får hitta på nåt annat. Han har även fixat med tvätthögen som har legat och väntat på att bli tvättad, innan jag ens har klivit upp så har han tvättat och hängt ut och vikt ihop nu två dar i rad.

Jag skäms för att han gör allt det och jag har inte gjort nåt.

Han ska få extra många pussar sen tror jag : )

Nu började han putsa fönster, nåt som jag skulle göra.

-

Ååh vi har haft härligt väder hela helgen. Igår så var vi i Drammen på spiralen tror jag det hette, var där och gick och njöt av utsikten och solen. Lite ont att gå upp och ner bara pga av min foglossning, känns som att hela höften ska ramla ihop. Men då hade jag min man vid min sida som fick stötta mig. Satt sen mest bara och njöt av solen, förbannade mig på affärer som stängde tidigt innan vi hann handla och åkte runt i halva Oslo för att hitta en matvaruaffär som var öppen och svor som en gris innan vi hittade en.

Idag var vi på Enebakk och spelade minigolf. Det var mysigt, lite mycket folk kanske men det får man ju anta att det är när det är så fint väder. Men det var mysigt. Men jag förlorade. FAN!

Det bästa är att jag äntligen har fått lite färg på kroppen. Är fortfarande spökblek, men det börjar ju ta sig litegrann. Blir att pressa på altanen resten av veckan om det fortsätter med finvädret :  )

-

Nu är jag förresten i mitten av vecka 24 så det börjar närma sig. Magen börjar ta mer form och sammandragningarna kommer och går. 115 dagar kvar tills det är beräknat. Jag längtar.

Ska förresten och se på mitt lilla troll på torsdag, jag hoppas att vi får veta kön då. Tommy måste jobba så jag får gå själv den här gången, så får vi se om den lilla rackaren kniper ihop benen igen eller om vi får veta vad det är.

Vi får se.

Tills dess -  tjoffs.

- C


Kommentarer
Ellinor

Vilken tur att du har en gubbe som hjälper till hemma! Du bär ju faktiskt på hand bebbe såå du har ju dispans med hemmajobbet :) skönt att ni verkar ha det bra! jag är fortfarande lite bitter över att vi inte ses om två veckor!!!!! kramar i massor /Elli

2010-05-23 @ 20:26:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0