Om mig


Mitt namn är Caroline Ärlebrand. Jag är 23 år gammal och född i Gällivare. Där har jag bott i nästan hela mitt liv.


I en tidig ålder så insåg jag att jag måste fly från mitt näste och flyga på mina då väldigt ostadiga vingar och så fort jag hade gått ut skolan så flyttade jag och mina bästa vän E till USA för att jobba som aupair.


Jag var först några månader i San Fransisco innan jag flyttade till Chicago. Efter nästan ett år där så var det dags att ge sig hemåt, med lite mer stadiga vingar är innan, men jag insåg snabbt att Gällivare var fortfarande ingenting för mig.


Då i slutet av 2007 så drog jag och min kusin A oss till Oslo för att stanna i tre månader och tjäna ihop pengar, för våran plan var att fara till australien efter det. Det gick inte heeelt som planerat och nu sitter jag här 3 år senare fortfarande i Oslo.


Just nu bor jag alltså i Oslo, men min kära Tommy som jag är förlovad med och våran älskade dotter Lea. Om några veckor så ska vi flytta till Gällivare. Efter några år på vift så är det med väldigt stadiga vingar som jag flyger hem igen. Och det känns faktiskt bra. Jag som aldrig skulle dit igen. Men jag har vuxit mycket som människa dem sista åren, och det är med en ro i kroppen som jag återvänder hem.


Det var nog det mesta jag kom på att berätta om mig just nu : )

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0