Det som var och det som är nu.

Jag satt på datorn och kollade på gamla bilder av Lea när jag till min skräck hittade några gamla bilder på mig själv.
Fast det var bra det också, för när man tittar tillbaka idag så ser man med helt nya ögon än vad man gjorde tidigare. Var jag verkligen sådär stor? Hur kunde jag inte se det? Hur kunde jag släppa mig själv så lång? Frågorna är många och svaren är få. En sak är iallafall 100 % säker. Jag kommer aldrig hamna där igen.

Jag har legat i en svacka med min träning, men efter att ha sett dem här bilderna så blev jag mer motiverad än någonsin. Nu ska dem sista kilona bort. Sen har jag nått mitt mål!

Jag tänkte faktiskt dela med mig av en liten före och efter bild. Jag gör det mest för min egen skull för att se skillnanden. Men också för er som läser för att ni ska få se den bistra verkligheten som jag så länge försökte dölja och skämta bort. Gömma bakom stora kläder, men till sist fanns det knappt så stora kläder att det gick att gömma. Det blev bara värre.

Jag vet knappt hur många storlekar jag har tappat i kläder, men igår var jag och köpte en jätte fin vit klänning till midsommar från Lindex. Och tro mig jag tappade hakan när jag insåg att klänningen kunde jag ha i storlek 42. Det trodde jag aldrig. Men sen så blir jag sur på mig själv, för jag är inte nöjd. Jag ser 42 som en stor storlek även fast jag vet att det inte är det. Det är en början och jag kommer aldrig bli en storlek 36 men tänk om jag hade kunnat ha 38/40 iallafall. Det låter bättre i mina öron. Nej nu ska jag sluta svammla. Jag är glad över min storlek 42, ett tag. Sen så hoppas jag på att krympa en storlek eller två igen : ) Och jag har till och med fått pensionera mina leggings i storlek XL, och nästan L med. Jag är nu nere på en M, haha en M, vem kunde tro det förra året i oktober?

Mitt mål nu är att gå ner några kilon till och sen ska all hud bort! Sen ska jag börja om och leva mitt nya härliga liv.

Nu bjuder jag på några före och efter bilder.

image descriptionimage descriptionimage description

Och minus 60 kilo senare -

image descriptionKommentarer
Anne

Du är en förvånansvärt stark tjej Carro och din personlighet lyser på både före och efter bilderna. Du är en underbar vän och min din kämpar glöd så kommer du långt.Du är såå fin. Kraaam :)

2012-06-21 @ 11:35:42
Ellino

Snyggtvjobbat! Fan vad snygg du är!!!

2012-06-21 @ 18:41:25
Iza

Du är bäst! Fast de vet du ju redan ;)

2012-06-22 @ 04:16:56
Caroline

Riktigt starkt jobbat! Stolt ska du vara! Ser otroligt hälsosam ut! :)

2012-12-17 @ 16:56:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0