Julfest

Jaa så var det med det! Igår hade vi julfest med vårat kära multipartner och vi kan inget annat än och spåra totalt. Det var riktigt roligt måste jag säga. De började med att jag och Sandra var vääldigt sena och sega, sen när vi väl kom iväg till Sebbe så insåg vi att alla började bli väldigt fulla, så det var bara  att sätta fart innan vi skulle iväg. Väl där uppe så var det trevligt, maten vad god och mysig stämmning.
Som vanligt är vi säljare väsrt och självklart fullast. Eftersom jag så smart som jag är inte hade ätit nåt innan och börja hälla i mig i en rask takt så gick jag efter ett tag om mina kollegor och sen är det ganska svart för mig, med vissa ljusglimtar : )

Men jag måste säga att jag har ändå haft en riktigt trevlig kväll. Även fast jag bara kommer ihåg litegrann.
Men det är faktiskt omöjligt att ha tråkigt med världens bästa arbetskamrater!


Annars då, paniken tågar på och jag vet att 4 januari närmar sig med stormande steg. Jag trodde aldrig att jag skulle må såhär över att åka iväg, att ha den paniken och separationsångesten i sig varenda dag. Men det är mycket för att jag t rivs här för tillfället iallafall! Sen så blir det inte lättare när ens närmaste säger åk inte, vi vill inte att du ska åka. Det är riktigt jobbigt, men det är ju alltid trevligt att veta att dem vill ha kvar mig här : ) Och jag kommer sakna er så sjukt mycket så det finns inte ens!
Jag förstår inte ens hur jag ska klara mig utan vissa av er i över ett år!

Fast jag kanske inte ens blir borta så länge, vi får se helt enkelt. Men just nu vill jag bara vara hemma!

Idag har jag faktiskt varit pigg, bara lite ont i huvudet. Men jag blir så jävla LESS ibland så det finns inte. Och jag lovar att jag kommer knäcka skallen av en person så det bara sjunger om det. Men vissa människor tycker ju att dem är mer värda än andra och behöver få komma ner på jorden igen!
Och du har valt fel människa och jävlas med, oh ja!

I'm you destiny calling tralalalalaaa : )

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0