less.

Nu är jag faktiskt grymt less, jag vill bara borta härifrån. En utlandsresa redan nu skulle faktiskt inte sitta helt fel. Men den tar vi om en månad, sen blir det kanske Barcelona och absolut Australien. Tänk känslan att bara få komma till ett annat land och bara njuta, längtar längtar läääängtar. Just nu hoppas jag bara på att få jobba en massa, det börjar bli mycket som dras bort nu från mitt schema i skolan och jag känner hur sommarn kommer med smygande steg.
 
Men först ska vi ta oss förbi påsken, en påsk som jag har gått och vänta på i ett år nu. Tänk så blir den inte ens nästan lika rolig som förra året. Jag tror aldrig att vi kan få lika roligt igen som vi hade då och nu ska jag knappt vara i Sammakko för jag ska jobba nästan hela påsklovet. Jag är bara mest rädd för att jag inte kommer ha lika kul som sist. Men man får ta och göra det bästa av det och förhoppningsvis så kommer vi har skoj iallafall de dagar jag är där. Kommer ju få köra lite skoter och inget är mer guld värt än att bara få köra av sig en stund. Sen måste vi ta våra nattäventyr när vi far och grillar så ska allt bli bra.

Annars är det mest upp och ner och jag vet ingenting, dvs allting är sig likt. Jag har börjat vänja mig faktiskt. Nu känner jag hur det börjar lukta nybakade bullar nere i köket, kanske man måste ta sig en lite smakbit :P

hm.

Ihelg så har det varit marknad, men jag vart ändå ganska besviken. Verkligheten kom ikapp och jag insåg fort att markanden var mycket roligare när man var liten. Men det blev iallafall utgång på lördagen, jag som inte skulle ut. Haha troligt vad duktig jag är. Men det var ändå skoj, fick umgås med en massa som jag inte har träffat på ett tag. Det bästa var iallafall mitt skobyte med Mackan, jag kunde gå igen och han passade faktiskt bra i högklackade skor. Fredagen satt vi och tittade på alla fyllisar en sväng och fick sig ett gott skratt. Jag har hunnit umgås med Linda en sväng iallafall som har tagit sig hem från Stockholm, det var mycket trevligt, och så fick jag även ett tag med Fia. Annars har det varit mycket slött också och igår så var det match, en hård match som känns i kroppen rejält idag. Sofie har fått vara mitt sällskap hela dagen idag och vi har lagat god mat och gått på prommis, riktigt skönt att få gå ett tag. Vi har haft en skön heldag. Nu är det bara att ta nya tag i 80 dagar o sen smäller det.

Ihelgen blir det nog byn, grymt skönt att få komma bort härifrån och få köra lite skoter.
Och så självklart grattis Mackan på din födelsedag :)

trasig.

Jag är helt sönder, det räcker inte med att jag är förkyld och mår piss utan jag har inte haft nån känsel på hela mina högra sida. Efter en rejäl smäll från ihelgen känner jag fortfarande ingenting i knät eller i axeln. Förutom att det gör ont. Men det är bara att ta nya tag, lite smärta dör man inte av. Jag har fortfarande inte jobbat ett piss i mars så jag blev jävligt glad när jag fick veta att jag iallafall ska ha utbildning imorn i en och halv timme, hurraa lite pengar, haha. Nej nu måste jag få börja jobba, jag kan inte ha det såhär. Jag ska boka min resa nu och pengarna måste jag ha. Nån som vill ge lite?

Ihelgen är det marknad, och jag vill ha munkar. Sen funderar jag på om man ska fara ut, men är det verkligen värt. Jag är inte ens speciellt sugen, men men, vi ser ju. Ihelgen har vi även våran sista seriematch, och vinna det ska vi då allt göra. Kom och hejja tycker jag.

Nu ska jag vila mig ett tag sen blir det att plugga, har miljoner saker.
Men nu är det bara 85 dagar kvar :)


Dundret och basket.

Idag har jag vaknat tidigt för att hinna fara på dundret innan jag skulle till sjöpen och leka domare hela kvällen. Och till min stora förvåning så var det faktiskt strålande sol och nollgradigt ute. Det var däremot jobbigt att kliva upp, jag var helt slut efter gårdagens bravader. Först så vill en viss Michael att jag ska skjutsa honom till Sammakko och sen när han väl är där så vill han att jag ska hämta honom. Efter lite mutning och ha skaffat en bil åt mig så bar det iväg i full fart till Sammakko och hämtade hem honom och några till, sen for jag till säljfesten. Men där ides jag inte stanna så länge eftersom jag skulle upp tidigt idag. Så efter att ha klivit upp från sängen och upptäckt att  det var helt underbart ute och efter att ha hämtat upp mina kompanjoner för dagen, dvs Emelie, Isabelle och Elin så begav vi oss upp.

Backarna var fina och det var vindstilla så länge man inte for upp på toppen, men det var skönt där uppe också. Jag slog mig iallafall ner i backen och njöt i solen medans mina kompanjoner åkte i skogen och skrek så att säkert hela Gällivare hörde dem.

Efter några timmar var det dags att bege sig ner till sjöpen och vara domare i tre matcher. Grymt tungt, först har man ont i benen från snowboarden och sen springa i tre matcher. Nu sitter jag iallafall hemma och har så ont att jag knappt kan stå.
Imorgon har vi själv match 10.45 och sen ska jag döma tre matcher till. Nu ska jag vila iallafall. Annars kommer jag inte komma upp ur sängen imorn.

En dag på Dundret

Äntligen har jag fått åka av mig på min bräda, efter att inte ha stått på en snowboard sen förra sportlovet så var jag väldigt laddad att fara upp på Dundret. Efter mycket sölande så kom vi äntligen iväg, jag, Isabelle och Emelie. När vi kom upp dit och började åka så var det underbart, så grymt härligt. Solen sken och backarna var underbara. Efter två åk insåg jag ganska snabbt varför jag inte hade åkt på ett tag, smärta aj ont. Men så värt det var den där smärtan när man kommer i backen och bara glider med solen i ansiktet. Egentligen är man dum som har sån tillgång till Dundret, det är ju bara hoppa in i bilen och fara upp, att man inte åker oftare än vad man gör. För det är inte alla som har samma möjlighet som jag har att göra så, kanske att man måste börja åka lite oftare medans man fortfarande bor kvar här. Nu tänkte jag visa några bilder av min, Isabelle och Emelies dag.
Nu ska jag vila mina ben en stund, kanske blir det att åka ikväll igen!

sportlov

Ja är det såhär det känns alltså, mitt sista sportlov. Det känns så overkligt, men nu är det bara 94 dagar kvar tills jag tar studenten. Sen börjar alla äventyr som jag har planerat. Synd bara att det är så kallt ute nu, jag som tänkte slå på stort de här sportlovet och åka en massa på dundret när jag för en gång skull har tid. Och självklart köra en massa skoter. Jag var och körde för några dagar sen, vilken känsla det var att få sitta på mina kära skoter och bara flyga fram. Det är nåt jag gör när jag bara vill fly bort från allt och alla, man är i sin egna lilla värld och bara njuter och slipper tänka på allt.

Ihelgen har jag varit och kikat lilla Vm och suttit och hejjat fram GBBK, det gick nästa hela vägen. Det var riktigt trevligt att få träffa Tobbe igen, det händer inte så ofta att man gör det, typ en gång per år. Sen har jag umgåtts med en massa folk och vi har suttit och sjungit hos Emil, riktigt trevligt.

Nu ska jag snart och spela lite bowling och jag ska utklassa mina kära mor och bror i det.


"That's just one side of the story
In the two story town

It's just the same old sights
And the same old sounds
I’m gonna take my car and drive out of this two story town
The same old shit is going ’round
I'm going down, down, down, down, down
In a two story town"


Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0