Julebord


Ah skjer här då? Hm, det har i alla fall varit dags för Telios julebord och vilken fest det har varit.
Oh my det har gått åt alla håll och kanter där kan jag säga.

Det var i fredags och alla kom till jobbet med finkläderna i väskan eller på sig redan på morgonen. Efter en väldigt skön dag tack vare Marius, som vet att jag är pissless på telefonen och sliten som fan i stämbanden, så fick jag sitta och lyssna av de nya för att sedan skicka ut dem på telefonen. 
Det gick hur bra som helst och jag slapp telefonen i 7 timmar :)

Under dagens gång så satt vi alla och pratade om hur kvällen skulle vara.
Vi var uppdelade i fyra lag och jag var i lag 1 och hade Malin som kapten. Jag och malin döpte snabbt om oss från lag 1 till Kapten Roos och hennes undersåtar :P

I flera veckor har det varit krig om vilket lag som ska vinna, men jag bestämde mig ganska snabbt att jag ska inte vara med på alla lekar, eftersom halva Telio hade slagit vad om att jag skulle göra bort mig så joinade jag William och vi var hejjarklack istället.


Klockan fem var det snabbt ombyte för att gå över till BP för att joina de andra. Vi var där och drack några öl innan vi gick vidare till Ophelia för att till sist gå till Cafe Europa för att äta. Det norska julbordet var inte helt likt det svenska för istället för julskinka så hade dem ribbs, inte för att jag gnällde. Jag gillar inte ens julmat, men ribbsen var helt okej.


Vi åt och hade hur trevligt som helst, drack och lekte lekar. De kom en hypnotisör och vi fick oss alla ett väldigt gott skratt och det kommer nog pratas om de där ganska så länge.


Vi har fått full underhållning av folk som inte kunde hålla sig i skinnet, och alla var inte på jobbet idag för att undvika snacket ;)


Kvällen var hur rolig som helst och självklart så vann lag 1, så vi fick alla en julklapp.

Festen höll på till 3-4 nångång och för en gång skull så hade jag bara fem minuter hem och det var skönt.  Och tro mig, den spårade ganska rejält, men alla som var där hade hur kul som helst. Men det ska vi inte ens börja gå in på, bilder kanske kommer nån gång, vi får väl se : ) Har en 100 st i alla fall :P


Idag så har det stora samtalsämnet självklart varit om vem som gjorde vad och även fast jag och Malin hade våran stund så verkar vi ha klarat oss ganska bra : )


Nei nu ska jag nog ut på stan med Angelica en sväng, men jag kommer aldrig ha ett så roligt julebord som jag hade 2007 med Telio.


Klockrent!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0