Sommaren ar har!

Fy fan vad skont! Antligen, och som jag har langtat! Sommaren ar har, varmen ar har, allt ar helt underbart! Igar nar vi skulle fara ut pa utflykt sa fick vi en chock nar vi gick ut genom dorren! Det var hur varmt som helst! Xisca springer och kollar pa termometern, over 80 F och efter lite omvanligt sa fick vi veta att det nastan var 30 grader ute! Ner och byta klader snabbt och sen ut i varmen!

Vilken dag vi hade, vi for ser till stranden, drack starbucks och gick med sanden mellan tarna! Vi vagade till och med doppa dem i vattnet men det var fortfarande ganska kallt!Sen for vi runt med bilen och satt ute i Libertyville och myste! Hur harligt som helst! Pa kvallen for vi och kollade film och nar jag och Sigge for till henen sa var det fortfarande varmt ute!

Idag nar jag vaknade sa insag jag valdigt fort att det var lika varmt! Pa med shorts och linne och ut i solen!
Sigge har jobbat idag medans jag har varit ledig sa jag foljde med henne ut! Vi har legat i graset, solat och njutit medans hennes barn var inne i en hall och spelade basket!

Jag kan inte fatta att det ar mars och det ar sahar varmt redan nu, sen sa ar det springbreak vecka nu ocksa sa att det ar en massa snygga killar hemma har, som kommer tillbaka sen till sommaren forhoppningsvis! :P
Jag har en kansla att sommaren kommer bli forbannat bra!

Idag har jag varit hemma har lite langre an vad jag har varit pa ett tag, men jag fick saklart stada det forsta jag gjorde! Typiskt killar, kan fan inte ens plocka ut fran diskmaskinen!

Ben har forovrigt precis klivit upp, klockan ar 23.00 och nu har han sovit klart! Jag fattar inte hur han kan sova sa javla mkt!

Och idag sa har jag ocg Sigge gjort spaghetti och kottfarsas, det var helt himmelskt gott maste jag saga, et ar verkligen nat jag har saknat!

Idag har jag varit har i en manad ocksa, shit det har gatt sa fort. Kanns som att det var igar jag kom, och nu har det redan gatt en manad! Well well snart ar det bara 9 manader kvar som jag maste jobba, tiden gar sa fruktansvart fort och det hander nat nytt nastan varenda dag!
Men jag maste erkanna att jag ar javligt less pa det har jobbet ocksa!
Jag kanner att jag vill resa runt och se en massa, jag vill inte jobba!

Meen sant far jag val gora senare, Angelica hade en plan. Barca, Nord - Syd Amerika, Afrika, Austarlien, Nya Zeeland, Thailand, later som en bra javla plan maste jag saga! Latta att jag ar pa!

Men sen blir det nog gbg skulle jag tro!

Men vi far la se!

Helgen forovrigt vart ett rikigt fyllekalas, med for manga blamarken for oss alla :P

Ledig!

Så jävla skönt, jag är ledig tills torsdag kan man säga! Behöver inte göra nåt förutom att se så Ben inte river ner hela huset! Men det är inte så farligt!

Nu ihelgen ska vi har två riktiga brakfester! Den första var igår, fy faan! Det var rikigt roligt måste jag säga, det var länge sen jag kunde stå och allt runt omkring mig snurrade! Härlig känsla ibland, när man bara vill glömma bort allt och alla runt omkring!

Fast mycket minnen dök upp under kvällen, hur vi satt i Ayia napa och drack Corona och sjöng, eller hur vi gjort bort oss eller bra minnen också! Whatever, det blev ett parti ölspelet och jag tror att jag och Sandra var dem enda som kunde stå på benen efter det :P Men det var grymt kul, men alla regler gjorde det väldigt komplicerat ibland, tex du får inte säga I, men det gör man såklat hela tiden och då säger man automatiskt shit, men det var nästa regel man inte fick säga och då säger man fuck, som var trejde regel, så det blev en hel del drick under det spelet måste jag säga!

Det som var rikigt roligt igår var att Adam kom hit, och jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle träffa honom! Adam känner nämligen Johan, som jag lärde känna i San Francisco! Så när jag berättade åt Johan att jag skulle hit till Chicago så sa han, men då kanske du träffar Adam, han är ju där nånstans! Haha troligt tänkte jag! Men igår så träffade jag honom, och det var kul för jag fick som en koppling till SF igen!
Världen är allt bra liten måste jag säga!

Just för tillfället så ligger Sandra och Sigge och sover, bakfulla som ägg! Jag ska snart fara till donkan och köpa mat och Xisca äter bullar!

Jag trivs väldigt bra här men nu senaste veckorna har jag haft sån grym hemlängtan! Men jag vet varför, snart är det nämligen påsk och påsk för mig innebär Sammakko och allt som hör till! Men jag kommer inte vara där i år och det ligger och gnager i mig! Jag har aldrig missat en påsk i Sammakko! Men när jag kommer hem igen, då är det snart påsk igen! Och då jävlar! Den här påsken ska däremot firas med tjejorna i Niagara fallen, så det ska väl bli en upplevelse i sig! Jag tror att vi kommer få jätte roligt!

Och hör och häpna, jag lovade ju mig själv när jag for hit att jag skulle ge det iallafall tre månader! Snart har mina tre månader gått, det hade jag aldrig kunnat tro innan jag åkte, men nu är jag här och nu tar vi nya tre månader : )

Inget kan fånga oss inatt . . .

Ensam!

Eller ensam och ensam Ben kommer ju faktiskt vara hemma med mig men snart snart snaaaart sa ska jag skjutsa Rita och Sam till flygplatsen, och imorn sa aker Joe, Jeff och Brad ivag och sen sa ar det bara jag och Ben kvar! Och det ska bli sa skooont! :)

Jag kommer fa vara ledig i flera dagar!
Och det ar spring break! Wihoo! Lycklig lycklig!
 
Eller jag maste gora en sak, se till att Ben inte har nan fest har, men far val bjuda med honom till varan istallet : ) Jag vet da nagra som skulle bli glad! :P

Vi ska da som sagt ha jordens fest nu ihelgen, och vi ska sjunga och dansa och bara ha sa roligt vi kan ha! Och vi ska vara sa javla fulla! Haha, tequilarace, drinkar och corona. Det ska bli sa gott sa : )

Sen ska jag bara njuta av min ledighet! Helt ensam, inte behova kliva upp forran jag vill, bara njuta av lugnet hela dagen, aaah!

Bara solen och varmen kommer tillbaka nu!

Nej nu ska jag ta mig och sova ett par timmar innan jag ska skjutsa ivag de till flygplatsen!

Godmorgon allihopa, jag gar till sangs igen!

70 dar!?

Shit! Jag kan inte fatta att jag redan har varit har i 70 dagar, helt sjukt vad fort det har gatt egentligen! Snart ar man ju hemma igen, haha eller sa inte:P

Imorgon borjar krig i min familj, det ar starten for NCCA tuneringen, det ar en tunering dar 60 college lag har blivit inbjudna att spela, och vi ska tippa hur det kommer att ga for lagen, och det kommer bli sa mycket slagsmal nar alla inser att jag kommer vinna :)

 Haha, vinnaren vinner en massa pengar ocksa, eftersom hela USA deltar!

Jag ska men hjalp av min kompanjon Sigge sitta ikvall och knapa ihop hur vi tror att det kommer ga, men eftersom, jag vet att Georgetown vann den sista big east tuneringen forra veckan sa kommer jag tippa hogt pa dem, sen florida! Sa forhoppningsvis sa kommer vi ga langt!

Annars hander det inte sa mycket, ska vara ensam i en HEL vecka om 2 veckor, eller Ben kommer nog vara hemma med mig och allt jag ska gora ar att se till att han inte ordnar nagon stor fest har hemma! Det blir nog bra skulle jag tro, skont om inte annat! Bara vara helt ensam i en hel vecka och inte behova jobba!

Sen 6-8 april ska vi fara till Nigaria fallen jag och tjejorna har : )

Sen kan jag aven meddela att jag pratade med Rita idag om Angelicas lilla visit som hon vill gora och du ar mycket valkommen hit kara kusin!

Annars hander det inte sa javla mycket faktiskt, jag och Sigge tog en morgonpromenad igar 5.30 am i en timme, det var riktigt varmt och skont, fast morkt!
Sen tog vi en till fast pa dagen!

Nu ska jag lagga Sam och sen sa ska jag val pa barnes och nobles ta mig en kaffe och babbla skit!

Sen sa har jag haft grym hemlangtan nu senaste dagarna, jag vill till Sammakko och pasken, fast det ar ju nastan pask nar jag kommer hem igen, sa jag far onska mig ett paskagg isatllet!

Ah vad jag langtar tills vi ska se Green Day!  :)

Hos Sigge!

Nu har jag varit har i snart tva veckor och jag maste faktiskt saga att jag trivs javligt bra! : P
Det kanns riktigt skont och jag hoppas att det fortsatter att vara sa har nu i 10 manader till, yes bara 10 manader kvar. Fast sanrt har jag klarat mina tre manader som jag lovade mig sjalv att jag skulle vara hara! Och visst kan jag medge att de finns stunder nar jag bara vill aka hem, men jag ska fan inte ge upp!

Jag tror aldrig att jag har sett sa mycket filmer sen jag kom till USA, det ar hur billigt som helst att hyra och sen sa kostar det bara 4$ att ga pa bio! OCH jag har fatt se den efterlangtade music och lyrics har forra veckan, och den var svin bra :P Haha och Hugh Grant visst ar han val sadar en 45 bast men latt att jag hade :P Han ar HET!
The guardian ar ocksa javligt bra! mhmhm : )

Idag ar det lordag, jag har sovit hos Sigge flera dar i rad for hon har varit ensam och jag har varit sjuk! Snart borjar jag jobba igen :/ Idag ar det jatte varmt : ) Vi ska ut forst nu en svang och glassa i varmen :P

13 maj da ska jag och sigge pa GREEN DAY! wihooo!

Ha det sa bra i kylan ; ) Jag ska ut i solen och varmen!

Chicago!

Da var jag framme da, har varit lite seg med att vara pa internet, for jobbigt :P
Jag bor allsta i Deerfield, Chicago nufortiden.
Har lever jag med Brad och Rita, samt Ben,Joe,Jeff,Katie och Sam vi ar en ganska stor familj med andra ord!
De varsta av allt ar att jag fortfarande ar jetlaggad fran californien, nu ar jag inte nio timmar efter sverige, bara sju :P

Har har det ahnt ganska mycket faktiskt, jag ar yngre an mitt vardbarn, haha, ja har traffat underbara manniskor och jag bor bara tva min fran min basta van : )

Igar var vi och shoppade mobiltelefoner pa target, jag sigge och kajsa sa nu har jag min alldeles egna telefon : )

Nej, om man ska gora lite tvatt och sen kanske ga och vila ett tag : )

3 ar . . .

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0