Ok, jag är sämst!

Kan væl børja med Sensation, jag har faktiskt fortfarande inte ord før det. Man måste helt enkelt uppleva det sjælv før att ens fatta vad jag pratar om.

Att stå dær bland 30 - 40 000 pers och alla har samma stæmmning i kroppen. Det går bara att beskriva som helt fuckings GRYMT!

Nu missar jag det på nyår, men Amsterdam till sommaren. LÆTT! Det kommer inte att missas.

-

Ihelgen så hade vi ( mina kæra vænner) en riktigt karetefjortisfylla. Men kul som fan var det, och jag ær glad att jag inte vaknade upp med sånna minnesluckor som en viss R : )

Jag har sovit gott med en viss K vid min sida : ) Vi har varit riktigt søta tydligen enligt L :P

Søndagen var bakisens dag och vi var fortfarande inne på fjortistemat och låg och fnittrade åt allt : P A kænde sig som en 45 årig gammal tant jæmfør med oss. Men kul hade vi i kollektivsoffan ;)

Det slutade med att vi faktiskt sa NEJ till en personalfest med Yatzi, och det ær starkt gjort av oss. Vi sæger ju aldrig nej till sånt :P

Sen fick vi besøk av J och L som hade med sig sin nya bebis, værldens søtaste hund : ) Sushi hade dem också med åt A som genast blev på mycket bættre humør.

Annars så ær det snart jul och jag ser faktiskt mørkret i ljuset nær jag sitter hær på jobbet och vet att semestern bara ær en vecka bort. En vælbehøvligt semester.

Fast jag ser inte ett dugg fram emot resan som jag har framfør mig, varfør ska det vara så jævla jobbigt att ta sig från ett stælle till ett annat? Gaaaah.

Men det ska bli grymt kul att træffa alla igen : )

Granen ær handlad och står på sin fina plats i vardagsrummet, några klappar har jag hunnit med. Imorn ska jag ta tag i resten och sen så måste jag packa.

Annars ær det jobb jobb hela veckan, Yatzi på helgen och sen på tisdag så lyfter jag 07.40 eller nåt sånt från Gardemoen.

Ha en fin jul! : )

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0