hey hey Gällivare

Då satt man här än en gång, I'm back in town.

Just nu så har jag semester så jag packade min väska för att åka hit. De är väl sådär, som alla vet så är jag inget stort fan av den här stan, men än så länge har det varit riktigt lyckat. Det har varit öltält hela helgen och jag har träffat en massa gamla vänner som jag inte har sett på länge, en del var till och med nästan 2 år.

Nu förstår jag faktiskt A på ett sätt men jag saknar mitt Oslo, jag vill tillbaka, men samtidigt hade jag velat ta med mig lite härifrån. Jag vill äta kakan och ha den kvar, vilket är omöjligt.

Fredag var riktigt rolig nu när jag tänker efter och jag skulle faktiskt fara till krogen men fick förhinder på vägen, men vi får ta det nästa helg istället :)

Jag måste ju faktiskt träna på mina wingman skills ;) det gick inte så bra som jag hade hoppas den här helgen, men det kommer för jag vägrar å förlora två vad.

-

just nu tänker jag mest på dig!  du är så strak som vågar skriva ut om allt, och jag står alltid bakom dig om du behöver det, det vet du!

Ett nytt kapitel

Tiden är en märklig sak egentligen, som den bara springer iväg. Det känns som att de var en vecka sen jag kom hit till Oslo men jag har snart varit här i ett år, bara några månader kvar. Helt sjukt.

Så nu var det dags för ett nytt kapitel.

Fast jobb har kommit för ett tag sen och lönen har ökat rejält, vilket jag absolut inte gnäller över : )

Lägenheten på Sofies gate är uppsagd och mina dagar att bo med folk är över. Nu tar jag nya tag, springer på IKEA och ska flytta in i min alldeles egna lägenhet.

Måste erkänna att jag faktiskkt är ganska nervös, men som tur är så har jag Angelica och Sandra i huset bredvid och Ronja våningen över, så jag kommer nog klara mig ganska bra. Känslan och veta att jag bara kan gå hem och veta att jag kan vara helt ensam om jag verkligen vill är helt otrolig. Tänk att den här dagen skulle komma när jag faktiskt vågar stå på mina egna ben.

Jobbet är fortfarande okej, jag trivs så bra med alla jag jobbar med .  . .  eller ja det finns ju undantag men nu är jag iallafall på andra sidan väggen även fast rösten ibland ekar i huvudet. Men jag och Maria har våra egna sätt att blockera ut den ;)

Det enda som saknas där just nu är min Oppa. Han ska flyga iväg från oss och lämnar ett tomrum som aldrig kommer att kunna fyllas. Hur mycket man än försöker så är det en människa som inte går att ersätta. Men jag kommer alltid att ha med mig de som jag har lärt mig från honom. Han är ju trots allt nästan min storebror : ) Tur att han kommer hem nångång, vi vet inte när men vi vet att han kommer tillbaka.

 . .  . tänk om det är så som dem säger?

Kanske måste jag sopa bort allt det gamla för att kunna börja om på nytt?

Kanske är jag ett steg på vägen, men nervös det är jag.

Sen att du kom och spökade i mitt liv, men jag tar en dag i taget och det är tråkigt att det blev som det blev.

Nu har vi sommarfesten att se fram emot på fredag, med segling, dricka och mat. Haha det ska bli spännande att se hur den kvällen slutar, för vi vet ju alla som var med på julebordet hur det gick. Telio på fest, det kan helt enkelt inte bli bättre.

Sen så blir det nog ett test för oss, vi får se hur det går.

Klarar vi det? Jaa det tror jag  :)

Semester kommer passande nu och det blir att packa väskan och flyga härifrån.

Nervös? Nei inte jag, fy fan jag är så nervös så att jag inte vet, men för vad egentligen? Träffa dig`? Det var länge sen, men ändå, hallå vad håller jag på med?

Egentligen så har jag ingen lust att dra härifrån, jag vill spendera min sommar i mitt underbara Oslo, men det hinns det också.

Sen så måste jag dit och rädda A från allt, hålla lite koll ;)

Nei sista rycket nu, kom igen kämpa. Tänk tech tech tech och sen så är det semester.

Jag ser fram emot våran sista bussresa, bara du och jag.


Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0