Here I go again!

Haha kul tjej jag är, som bara skriver när jag ska nånstans.

Ok, kan väl börja med att berätta om påsken.

Påsken 2009 firades som vanlig ordning i mitt älskade sammakko. Aaah. Det bankar hårt i hjärtat när jag tänker på sammakko, tänk att en liten liten by kan ha sån påverkan på en person. haha. Påsken var helt underbar iallafall. Det var skoterköring, jag a o s for ut på egna äventyr och hamnade nästan vilse. men vi hittade fint tillbaka efter lite om och men : ) Det var vänner, alkohol, fester, rock n roll : ) och som vi gillar det :D Det var med andra ord helt jävla GÖTT! : ) och lite galet;)

Påsken var med andra ord en hit! Men tog slut alldeles för fort.

Back in Oslo så var det dag för love boat med yatzi. Det var valborg och en fylla som heter duga. Vi far ut 200 pers med en båt. Massa alkohol och 4 djs. Kan det bli bättre`? Oh ja, det var ävenm 20 grader varmt och stårlande sol ända tills 22 på kvällen. Det var LYCKAT! Det blev en kväll värt att minnas(iallafall det som inte är svart, dvs ganska lite men ändå mycket) Vaknade dagen efter och var helt blåslagen och uppskrapad. Det känns att man lever sånna dagar.

Sen har vi även hunnit med några psykopatfyllor och dem kan inte bli annat än lyckade. Den sista var sjukt bra och det slutatde med att jag fick en tårta dagen efter, nööjd :D

Nu är det 17:e maj. Norges nationaldag. Det kommer bli crazy idag, men det ska jag inte vara med på. Jag firade lite igår när vi satt ett gäng i parken. Sen fortsatte vi hos E, men efter det så var det jobb för min del. Ganska skönt faktiskt, men tänkte på att jag fortfarande mår dåligt när jag tänker tillbaka på förra året.

Nu är väskan packad och på en timme så bär det av till gardemoen för min del. Ayia napa here we come. Semester i 2 underbara veckor. Vad mer kan man begära? : ) Först blir det ett stopp i Stockholm, men sen inatt så drar vi vidare. Det kommer nog bli bra det här tror jag.,

Så, nu dröjer det väl en evighet tills nästa uppdatering. Men nu har jag iallafall skrivit litegrann om vad som händer ;)

Ha det bra! Det kommer iallafall jag ha, på playan med en kall corona i handen ;)

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0