Jag närmar mig halvvägs!

Du är på dag 136 av 280. (48,6%)

Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 3 fulla dagar (v19+3).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 19 sep 2010
Du har 144 dagar kvar till beräknad förlossning.

Nu jävlar är det inte många dagar kvar tills hälften av tiden har gått, helt sjukt. Dem här första veckorna har gått så sjukt snabbt, och jag har en stark känsla att det inte kommer att gå lika snabbt på slutet. Men men, till sist så når jag också fram.

Idag har jag vart på kontroll och allt var bra. Pyret växer, magen växer och hjärtat slår jätte bra och precis som det ska.

Det är en helt sjuk känsla egentligen när man får ligga och höra på hjärtljud som kommer från ens egna mage.

Och när man fick se det med egna ögon på UL så var det med tårar i ögonen som man ser på nåt så underbart som man själv har skapat.

Ihelgen har vi vart nere i Lillesand och hälsat på Tommys dotter Amalie. Vi har haft en riktig myshelg, iallafall nästan hela helgen. Vi hade nog klarat oss utan ambulanser som hämtar Tommy 2 på natten och att han fick ligga på sjukhuset för njursten. Men annars så var det en mysig helg. Hemresan var mindre mysig med tanke på att han hade dödsont och jag hade sovit i 3 timmar på natten och skulle köra 35 mil och många av dem milen går i 70 eller 80 km/h. Så det tar lite tid.

Men vi tog ett taktikstopp i Larvik vart vi fick världsgod mat och efterlängtad sömn. Sen var det upp 5 på morgonen och köra in till Oslo för att slippa undan rusningstrafiken. Vi kom iallafall till Asker innan vi fastnade och höll på att få lite psykbryt 06.30 på morgonen :  ) Jag kände ju vittring av min säng och ville bara hem, inte sitta fast i trafiken.

Nu har jag fått slappa litegrann i nån dag och imorgon så sätter vi fart på Norges underbara vägar ( NOT ) för att köra upp till Sunndalsöra och hälsa på Svärmor. Jag tror att hon också vill klappa magen :  P Vi har inte vart där sen i januari så en lite weekend blir nog inte dumt. Förutom att det blir 100 mils köring på mig. Men jag är van. Bara att bita ihop :  )

Nej, det får vara allt för nu!

- C

Vårat mirakel!

Igår fick vi se våran fina bebis.

Helt sjukt det var att ligga och se på nåt som sprattlar och är helt sjövild inne i min mage.

Kan september komma nu tack?  : )

Det som var lite trist är då att han eller hon ( vi fick inte veta kön för att han eller hon inte ville visa det till oss, utan knep ihop benen allt som gick ) brås på mig och inte vill vara med på bilder, utan vände såklart ryggen till nästan hela tiden.

Men men, sånt som händer.

Vi får fortsätta leva i ovissheten ett litet tag till.

- C

Som jag har längtat tills imorgon!

Jag längtar, jag längtar efter svar, nyfikenheten ligger och trycker i mig, och imorgon, då vet jag.

Det känns som att det var igår som jag först fick reda på det, men samtidigt så känns det som att jag har fått gå runt i ovisshet i evigheter.

Samtidigt som jag har lust att skrika ut allt och berätta till hela världen, så finns det en del av mig som vill vänta och vara säker. Och imorgon, då är dagen här.

Och jag längtar! : )

Jag längtar efter sommaren, jag längtar efter hösten, och jag ler när jag ser framåt.

Våran framtid som formar sig mer och mer för varje dag som går.

Det är med ett stort leende på läpparna jag välkomnar den!

- C

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0