Jag har fått en Blogg Award!


Jag har alltså fått en blogg award. Hm kanske inte bästa personen att ge det till eftersom jag aldrig skriver i min blogg, men men :  )


- Dem som blir nominerad måste skriva ett inlägg på sin egna blogg.


- I det inlägget ska du skriva 7 fakta om dig själv.


- Och nominera 7 andra bloggare.


7 fakta om mig:


1. Jag är sjukt sugen på att tatuera mig igen

2. Jag är höggravid och less ( kom ut nu!)

3. Jag är väldigt inne i olika serier som går.

4. Jag älskar att läsa och tycker att det är avslappnande.

5. Jag har glasögon som jag använder alldeles för sällan.

6. Jag är flygrädd ( tack angelica för den )

7. Jag tycker att vatten är det godaste som finns.


Jag nominerar:


Tommy

Madde

Lina

Cizzo

Berit

Iza

Emelie


Kanske ni har fått veta nåt nytt, kanske inte det mest roliga men jag vet inget annat! :  )

 

 

Kvinnosyn?


Jag sitter och läser en debatt på familjeliv. Brukar ofta sitta och läsa om saker som har med graviditeten att göra, men såg att det låg nåt under hetaste debatter som fångade min uppmärksamhet.

Det är en kille som har skrivit in och det han skriver får mig verkligen att fundera om folk verkligen kan vara så dumma i huvudet och ha sån kvinnosyn, eller är han bara ute efter att provocera?

Det funkade iallafall på många.

Om det är så att han verkligen tycker och tänker så som han skriver så ska han vara glad att det inte är jag som är hans flickvän, för den killen hade inte haft sina pungkulor kvar efter att jag hade vart klar med honom.

Det seriöst äcklar mig att det finns folk med sådan kvinnosyn.

Hur kan man gå in med en sådan attityd och verkligen försöka trycka ner en kvinna så lågt.

Se själv:

http://www.familjeliv.se/Forum-9-202/m54107746-1.html

Vad tycker ni om det som han skriver och säger?

less. . .


Fy fan vad jag är less nu. Jag har så ont så ont. Okej, jag kanske inte ska gnälla, för det finns folk som inte ens kan få barn men nu är jag bara less.

Har ett konstant tryck ner mot kissblåsan och bäckenet som gör att det känns som att hela jag ska rinna ur mig så fort jag rör mig. Jag kan knappt gå ibland för att det trycker så och benen viker sig under mig. Känner mig som en 90 årig tant som behöver rullator/rullstol.

Nästan varje dag nu har jag så ont att Tommy måste dra mig upp från sängen och soffan för att jag inte klarar att komma upp själv, och att sen ha fruktansvärd foglossning på det gör inte mitt liv bättre. För att på det har fruktansvärt svårt att andas för att det ligger en sjövild bebis och trycker mot mina lungor, som gör att jag har sträckt mig i magen för att få luft.

Men nej, jag är inte bitter. Ska sluta gnälla. Kommer säkert att ha glömt bort allt om några veckor.

Men jag försöker att psyka ut våran bebis, om nu det går. Om två veckor kan hon få komma  ( eller han, men chansen är inte så stor för det ) max om 4. Och om hon inte har kommit innan det, så åker jag in på Ullevål och kedjar fast mig och vägrar åka därifrån innan bebisen är ute.

Vi får hoppas att bebisen har gått in i samma födelsemodus som Tommy, som tror att den kommer varje gång jag stönar till och viker mig av smärta.

Det är förresten en stor bebis vi ska få, nu väger hon 2900 och beräknad födelsevikt är 3700, plus att hon verkar vara längre än genomsnittet. Vi får väl se när hon kommer ut : )

Håller på och ska packa BB väskan nu också. Lika bra att göra bort det. Har ändå inget annat för mig.

Nej nu ska jag mysa med min man framför tven.


1 år och vecka 35 snart

Oj, det var ett tag sen jag skrev. Vart ska jag börja.

Kan kanske starta med att jag och tommy har nu officiellt vart tillsammans i ett år, eftersom vi höll på hit och dit som vi gjorde för ett år sen så har vi inte riktigt ett datum. Så vi satte 1 augusti bara för att vi egentligen inte vet när vi blev tillsammans.

Det här året har bara flygit förbi, shit. Men det har vart underbart att dela det med dig min älskling!

Sen då, hm har hunnit med 2 ultraljud efter att jag skrev sist, och jag vågar nästan säga det rakt ut att våran lilla bebis är en liten flicka. Jag blev väldigt övertygad nu på det sista. För hon verkade veta vad hon pratade om. Mamma blev också väldigt övertygad för nu har det ramlat in en massa rosa i bebisgarderoben.

Har hunnit ha mamma, pappa, marcus och madde på besök i nästan två veckor. Hur härligt som helst. Var jätte kul att få träffa Marcus andra hälft för första gången. Han har gjort ett kap min bror, han är smart : )

Snart går jag in i vecka 35, och som det känns i kroppen. Jag har ont, fruktansvärt ont. Sen har jag förvärkar som heter duga. Mina höfter, fötter och min rygg mår inte bra. Jag känner mig som en flodhäst/valross som inte kan röra på mig. Sen så ligger bejsan på så konstiga sätt så jag har sjukt svårt och tungt att andas. Jag är fruktansvärt less nu och vill bara att allt ska vara över så att bejsan kommer ut och jag kan få börja träna.

Har fått en jättefin barnvagn av mamma och pappa som jag längtar efter att få använda.

Innan dem kom hit så har vi haft Tommys dotter på besök i två veckor. Det har vart jätte mysigt med en liten weekend till Strömstad och en massa andra aktiviteter här runt i Oslo. Men en dag på Tusenfryd var inte helt min grej, var helt slut när jag kom därifrån och förbannad som en treåring för att jag inte fick åka berg och dalbanor. Men jag blev brun på ryggen, iallafall efter en dag eller två ; )

Har också hunnit med att bada i havet! Ingen badkruka här inte.

Nej nu ska jag väcka min man, så han kan sova lite inatt också.

Du och jag mot världen och snart är vi tre!

Jag älskar dig!

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0