1 år och vecka 35 snart

Oj, det var ett tag sen jag skrev. Vart ska jag börja.

Kan kanske starta med att jag och tommy har nu officiellt vart tillsammans i ett år, eftersom vi höll på hit och dit som vi gjorde för ett år sen så har vi inte riktigt ett datum. Så vi satte 1 augusti bara för att vi egentligen inte vet när vi blev tillsammans.

Det här året har bara flygit förbi, shit. Men det har vart underbart att dela det med dig min älskling!

Sen då, hm har hunnit med 2 ultraljud efter att jag skrev sist, och jag vågar nästan säga det rakt ut att våran lilla bebis är en liten flicka. Jag blev väldigt övertygad nu på det sista. För hon verkade veta vad hon pratade om. Mamma blev också väldigt övertygad för nu har det ramlat in en massa rosa i bebisgarderoben.

Har hunnit ha mamma, pappa, marcus och madde på besök i nästan två veckor. Hur härligt som helst. Var jätte kul att få träffa Marcus andra hälft för första gången. Han har gjort ett kap min bror, han är smart : )

Snart går jag in i vecka 35, och som det känns i kroppen. Jag har ont, fruktansvärt ont. Sen har jag förvärkar som heter duga. Mina höfter, fötter och min rygg mår inte bra. Jag känner mig som en flodhäst/valross som inte kan röra på mig. Sen så ligger bejsan på så konstiga sätt så jag har sjukt svårt och tungt att andas. Jag är fruktansvärt less nu och vill bara att allt ska vara över så att bejsan kommer ut och jag kan få börja träna.

Har fått en jättefin barnvagn av mamma och pappa som jag längtar efter att få använda.

Innan dem kom hit så har vi haft Tommys dotter på besök i två veckor. Det har vart jätte mysigt med en liten weekend till Strömstad och en massa andra aktiviteter här runt i Oslo. Men en dag på Tusenfryd var inte helt min grej, var helt slut när jag kom därifrån och förbannad som en treåring för att jag inte fick åka berg och dalbanor. Men jag blev brun på ryggen, iallafall efter en dag eller två ; )

Har också hunnit med att bada i havet! Ingen badkruka här inte.

Nej nu ska jag väcka min man, så han kan sova lite inatt också.

Du och jag mot världen och snart är vi tre!

Jag älskar dig!Kommentarer
Lina

mmm... va fina ni är!!! =)

2010-08-08 @ 13:52:39
URL: http://monroy.blogg.se/
Cecilia

svar: va roligt att du följer våra liv ;b jag håller minsann koll på dig också men tycker det är lite torrt med uppdateringar faktiskt ;p

2010-08-12 @ 20:46:52
URL: http://ceecilija.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0