Nu väntar nya äventyr...

Jaa, då var det klar.


Det blir inte till Luleå, men faktiskt hela vägen hem till Gällivare. Jag som aldrig skulle dit igen. Men det är så att saker och synvinklar ändras när man får barn. Så jag får fint äta upp mina ord och ta mitt pick och pack och flytta hem igen. Först blir det till flickrummet, men där har vi inte tänkt bo länge om jag får bestämma. Jag vill ha en egen lägenhet. Kommer bli skumt. Att bo i Gällivare i en egen lägenhet, har aldrig bott nån annanstans än hos mamma och pappa. Och sen, sen vill jag ha ett HUS! : )


Och jag erkänner, jag längtar tills vi ska flytta. Haha jag börjar fundera om jag har slått mig. Men jag tror att jag kommer trivas väldigt bra faktiskt, och det känns bra. Det som är det viktigaste :  )


Annars så suuger jag på att uppdatera. Jag ska verkligen försöka att skärpa mig, men dagarna går så fort.


Lea växer och växer. Imorgon blir hon 2 månader, helt sjukt vad tiden går fort. Hon utvecklas sjukt mycker för varje dag som går, och hittar på en massa bus och har ögon, leende och skratt som smälter mamma. Att man kan älska en liten människa så mycket.


Tror förresten att hon närmar sig 5 kilo om hon inte har passerat det. Sist när vi var på 6 veckors kontroll så vägde hon 4695g, men hon har nog kommit till 5 nu. 


Annars så har jag och min kärlek förlovat oss. Och förhoppningsvis så blir det bröllop om inte allt för länge. 


Tänk vad ens liv kan förändras på så kort tid. Och tänk så bra det kan bli! : )


Jag tror att jag har behövt dem här åren bortifrån Gällivare, för nu känner jag mig redo att återvända. Och om det skiter sig, så kan man alltid flytta igen : )


Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med mina två älsklingar!


<3Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0