Äntligen är dagen här!

Som jag har längtat till den här dagen. Nu ligger jag här på min sjukhussäng, efter en kväll med stick i armen som gör ont idag, trevligt sällskap och en natts sömn som duger :)

Nyduschad med världens vackraste kläder, not! Ligger och väntar på mon operation som är om en timme 07.30 :) när jag vaknar upp efter den så är mitt liv förändrat för alltid och ingen är gladare än jag :)

Jag har inte vart ett dugg nervös, men nu känner jag att det börjar krypa lite i min mage. Det är mest narkosen jag är rädd för, jag vill bara få allt överstökat!

Gävle var fantastiskt förresten! Har var så roligt att få umgås med mormor och morfar, morbror, kusiner :) och självklart mamma och Lea! Det gjorde ont i hjärtat igår att säga hejdå till min prinsessa! Men nu är hon hemma med
Sin pappsi och jag får se dem om några dagar igen :)

Nej nu ska jag försöka vila lite och försöka lugna nerverna!

:)

Åh det närmar sig!

Jag tror inte att nån kan fatta min lycka för tillfället, efter flera års slit men träning, kost, dieter osv så står jag nu och stampar på mållinjen. För det här är den sista veckan av mitt gamla liv!

Egentligen så har jag redan börjat mitt nya, har gått ner 11,5 kg på tre veckor. Men är inte riktigt nöjd! Har stått nästan helt still i en vecka och det gör mig tokig. Men jag har en vecka kvar att förbättra det på :)

Annars så flyter det på mycket bättre nu, maten funkar och motivationen har verkligen kommit till mig! Med onda knän, blåsor och spöregn så tar jag mig ändå ut på en prommis minst en timme per dag!

Just nu håller jag på att toktvätta så jag kan börja packa, för på torsdag åker jag och Lea till Gävle med mamma :) ska bli så skönt att komma bort och få göra lite annat ett tag :) jag längtar som en tok!

Och när den resan är slut så börjar mitt nästa äventyr!! :)

Nu har nedräkningen verkligen börjat! 6 dar kvar! :)

Jag är så lycklig!

Jag vet helt seriöst inte ens hur jag kan förklara min lycka just nu! Har ju gått på flytande i två veckor, första veckan gick ok. Men andra veckan så tog det totalt stopp. Fick inte ner nånting, och fick jag ner nån klunk så spydde jag upp det på en gång. Har helt seriöst svält mig i en vecka. Mått som skit, noll energi och satans halsbränna. Igår var jag till Luleå för att träffa dietisten och helvete i min lycka så sa hon att jag inte kunde fortsätta så, så hon har suttit och räknat ut ett matschema till mig, så jag får äta normalt : ) eller normalt är det inte heller, för jag äter inte mer än 1,5 dl åt gången. Men jag får fil till frukost och kvällsmål, smoothie till mellis och soppa till lunch och middag. Helt sjukt underbart gott! Igår när jag kom hem så käkade jag fil till kvällsmål och gick och la mig. Har sovit som en gud och vaknat upp för första gången på länge utan att må illa, vill spy oh ha halsbränna. Jag mår som en prinsessa idag : ) Har kokat mig egna soppa som räcker flera måltider. mums : ) längtar till middag. och det bästa av allt. jag äter normal mat, men med lika lite kalorier som om jag hade druckit dem där äckliga jävla dryckerna. Ett till plus var att när jag stod på vågen imorse så visade den en viktnedgång på 10 kg!! : ) på två veckor. nu jävlar ska jag ner minst 5 till, helst 10 på två veckor till! Nu har jag börjat min nedräkning, först Gävle om en vecka, fan vad kul det ska bli! : ) Tack förresten till alla som kom och uppvaktade mig och gratulerade mig på min födelsedag i fredags! :)

Förbannade halsbränna!

Fan fan fan jag har fått världens jobbigaste halsbränna. Det gör så ont och bränner så mycket att jag knappt kan sova. Har haft den i några dagar nu, jag döör. Har försökt googla runt om det är nån annan som har gått/går på nutrilett som har haft halsbränna men det var inte mkt jag hittade. Av alla vanliga biverkningar som stod har jag ingenting, bara lite ont i magen ibland men skönt att slippa allt annat. Men hade gett vad fan som helst för att slippa den här halsbrännan!

Annars så är jag nöjd med mitt resultat på första veckan. Var på VC och vägde mig i måndags och vågen stod på -5,5 kg :) det gjorde min dag mycket bättre. Och om jag kan kämpa på lika bra den här veckan så blir jag ännu mer lycklig! :)

Jag försöker iallafall, prommar varje dag i ca en timme plus att jag ska simma på det! Är så jävla motiverad nu!

Nu sitter jag med min så jätte goda, not shake framför mig med en massa vatten och tvingar i den. Väntar på att P ska vakna så vi kan fara och simma :)

En vecka på flytande!

Äntligen är snart första veckan på flytande över, bara tre veckor kvar! Wohi, är så spyless på det redan nu.

Men jag vet att om tre veckor så får jag ett nytt liv och vad är tre veckor jämfört med ett liv, ingenting! Så jag biter ihop! Jag har hittat två smaker på nutrilett som jag kan dricka utan att spy så jag får ju lite variation, men två smaker på fyra veckor blir nog tufft! Kommer vara sjukt less.

Imorn ska jag på VC och väga mig igen, ska bli spännande att se hur mkt jag har tappat i vikt. Men om min våg stämmer då ligger det på ca 4-5 kg på 6 dar och om det är så då är jag nöjd :)

25 okt det ligger i mina tankar hela tiden!! Jag vill att det ska komma nu.

20 okt så åker jag, mamma och Lea till Gävle och är där till den 24:e så det blir säkert skönt att göra lite annat den sista veckan så att man inte tänker så mycket på operationen. När vi landar i Luleå så skjutsar mamma mig till sunderbyn och då är det inskrivning för mig :)

På fredag blir jag ett år äldre och måndag ska jag till Luleå och träffa dietisten, så det är mycket att se fram emot nu!

3 veckor går fort, eller hur? :)

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0