sjuk.

Suck. Usch. Tvi. Blä!!! Jag hatar, absolut hatar att vara sjuk. Det är det värsta som finns. Och speciellt magsjuka som jag ligger hemma med nu. Och det är ännu värre när man inte kan spy som normala människor kan. ÅÅÅÅH, helvetes skit!Och inte kan jag sova heller, nej här har man vart pigg som en mört sen klockan 6. god jävla morgon liksom!!

Hej bitter tjej idag, eller nåt! Har sovit dåligt så skyller på det, fått vara vaken själv igår kväll då pigan la sig 19 och somnade vilket är normalt, men min karl han somnade 20. Det var ju mindre kul så jag fick roa mig själv. Och nu ska jag vara ensam hela dagen. suck. hatar att vara ensam :/ jag vill jobba. tjänar inte pengar av att ligga här i sängen och glo i taket.

jaja, på måndag så får jag ta nya tag igen : )

sen, bara jag blir frisk och får ordning på mina ben så är det sjuk jävla hårdträning som gäller. nu ska dem sista 15 kilorna bort, puts väck försvinn! jag är taggad till tusen, och de kommer göra ont i både kropp och själ men fy fan vad nöjd jag kommer vara med mig själv efter det : )Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0