Jag skuttar av lycka!

Jag höll på att skriva att jag tror inte kan förstå min lycka. Men jag tar tillbaka det, det är nog många som har det lyckoruset som jag känner i mig just nu.

Sedan i maj så har jag undvikit vågen totalt! Det har gjort ont i mig varje gång jag har ställt mig på den och sett att kilona har slutat rasa. Så jag ignorerade den istället!

Sommarn kom, iallafall månaderna men sommaren uteblev visst i år. Och jag har fått höra av alla underbara att dem tycker jag blir mindre och mindre. Men jag fortsätter att ignorera vågen.

Förra veckan så kom det brev som krävde min vikt. Det var med tunga steg jag klev in på toan för att ställa mig på det som har känt som en mardröms våg som bara står still. Men vad fel jag hade den här gången. Kilona har rasat! Och jag har 5 kilo kvar tills ingen någonsin mer kan kalla mig tjock! 5 kilo tills jag är normal viktig. 5 kilo tills mitt BMI är under 25, 8 kilo tills mitt egna mål jag själv satte upp som mitt slutmål! 24 cm till har försvunnit runt magen sen i maj. Lyckan är total, för egentligen så är jag nog redan där. Huden som jag bär på den väger, och när den är borta så har jag kommit längre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Jag närmar mig. Halva jag är borta. Borta poff hejdå! Jag har snart tappat 70 kilo, och det har inte ens gått ett år. Om 3 veckor är det ett år sen jag började flyta. Hade jag vetat det jag vet idag så hade jag gjort det här för flera år sen.

Jag mår toppen!! Förutom min galla som spökar men nästa vecka väntas möte med kirurgen. Har vart på MR i veckan med mina knän så den domen kommer nog nästa vecka. Men trots smärtor och annat så kan inget ta iväg min lycka från mig!


Tack Caroline för att jag gav mig själv ett nytt liv! Det är jag fan i mig värd! Och tack alla ni som har stöttat mig genom allt och hjälpt mig att kämpa! Ni är värd guld! Jag hade velat ge så mycket tillbaka till er, det ni har gett mig går inte ens att beskriva. Och tack min underbara familj, Tommy och Lea mina älsklingar. Mamma och pappa som har fått träna med mig fast det har vräkt ner snö och regn. Vad skulle jag ha gjort utan er. Jag älskar er!Kommentarer
Anonym

Vilken kämpe!!!!!! Du har gjort ett kanon jobb!!!

2012-12-15 @ 15:22:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0