Känslan när man kliver upp på vågen...

Och blir så chockad att ögonen håller på att hoppa ut från skallen! 70 kilo stirrade på mig tillbaka! Hur fan gick det till? Jag som hade nåt mina måla och drömmar är nu snart nere på en dröm som jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle komma till. Jag är snart nere på 60 talet. 60????? Hur kunde det ens hända??? Jag som har försökt stanna upp och plana ut har tappat 5 kilo på tre veckor. Jag måste kanske sätta upp ett nytt mål, 5 kilo till gör ju inget att tappa :)

Och även fast jag inte ser det själv, så värmer det i hjärtat otroligt mycket när folk tappar hakan när dem ser mig! Åh livet är för tillfället helt underbart!Kommentarer
Matilda

Tack för din kommentar, känns skönt att veta att man inte är ensam om att tänka så, fast det är tråkigt att du också har såna hjärnspöken ! :/ Vi kan visst ta en kaffe någon gång, hade ju varit kul och sen kan det vara skönt att prata med någon som sitter i samma båt så att säga :) Vi får styra upp något här snart ! :) Kram på dig och hoppas allt är bra annars :)

2013-02-22 @ 08:59:50
URL: http://skitviktig.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caarolinee

På nya äventyr i världen med min familj!

RSS 2.0